Sizce şehir değiştirmek her şeyi arka bırakıp başka bir şehire gidip düzen kurmak insana iyi gelir m

sevimlihayalet101

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2016
110
106
103
30
Sizce şehir değiştirmek her şeyi arka bırakıp başka bir şehire gidip düzen kurmak insana iyi gelir mi? Artık yaşadığım şehir den insanlardan çok bunaldım . Başka bir şehir de iş bulup gitmek istiyorum yeni insanlar yeni şehir de yeni bir sayfa açıp belli bir süre yaşamak istiyorum artık nereye kadar giderse . Bu arada yaşım 21 .

Bizde iş icabı şehir değiştirenlerdeniz,zorluğu var elbette ... Kimseyi tanımıyorsun, ihtiyaç halinde başın sıkıştığında yetişecek bi yakının yok.dertleşecek yada günü paylaşacağın yakınların yok.ama işte toparlanıyosun yeni şehir yeni sayfa demek benim için.olumsuzluklardan uzak kendini toparlaman için güzel oluyor da kendim için söylüyorum o ilk geldiğim günlerdeki heyecanım kalmadı eski çevremi özlüyorum

Sizce şehir değiştirmek her şeyi arka bırakıp başka bir şehire gidip düzen kurmak insana iyi gelir mi? Artık yaşadığım şehir den insanlardan çok bunaldım . Başka bir şehir de iş bulup gitmek istiyorum yeni insanlar yeni şehir de yeni bir sayfa açıp belli bir süre yaşamak istiyorum artık nereye kadar giderse . Bu arada yaşım 21 .
Aklını da bir önceki yerde birakacaksan neden olmasın?

Kendini değiştirmediğin sürece fizana gitsen boş. Eğer istersen bulunduğun şehirde de yeni baştan başlayabilirsin hayata.

İlk Zaman'lar çok iyi geliyor Zaman ilerledikçe eskiyi özlüyorsun. Biz tekrar dönmek için gün sayıyoruz.

KPSS çalışıp atanırsan başka bir şehre yerleşmiş olursun. Ben İzmirde değil de başka bir şehirde yaşıyor olsaydım bunu yapardım ama İzmirden ayrılmak istemiyorum.

geç bile kalmışsın konu sahibi. değişiklik insanın motivasyonunu artırır, görmek istemediği insanlardan kurtarır, yeni insanlarla tanışırsın ohhhh... aah ahh keşke bende yapabilseydim.

Back
X