Sizce sevebilir miyim?

enfali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
360
151
103
Aklimda iki yila yakindir birisi vardi hic baslamadan benimle olmak istemedi olmamamiz icin de hic bir neden yoktu sadece dindarlik ve bu konulari dusunmemesi. Bense kendisini suana kadar unutmadim. Onun kadar durumu iyi olmayan yine dindar ve dis gorunus olarak begendigim birisi suan bile karsimda ama hala bir mucize olsa da ilk bahsettigim adam gelse diye icim aciyor. Ne yapmaliyim arkadaslar? Karsimdakine sans versem de ben bahsettigim ilk adami unutamadim o da evlenmedigi surece hep bir umut bekledim gercekten icim aciyor arkadaslar... hayirlisi deyip gecemiyorum. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim

Tam açıklayıcı yazmamışsınız ki.İlkinde başlamadık derken görüşmediniz mi?Görüştüyseniz sizinle evlenmek mi istemedi?Yaşınız kaç?Aklınızda biri varken evlenmeyin derim ben .Hem kendi mutluluğunuz ,hem de karşınızdaki insanın mutluluğu için.

iyi de ilk düşündüğün dindar olmadıkça yine düşünmiceksin, sanırım en önemli kriterin bu, zaten adamında bi talebi yok seninle olmakla ilgili, tamamen platonik
çivi çiviyi söker bence karşına yeni çıkan adama şans ver

evet biri gelir diğerini unutturur ama bu o değil belli.
Öyle olsaydı şuan bu kafa karışıklığını yaşamıyor olurdunuz.

Hic bir sey baslamadan olmadi ilkiyle evliligi dusunmuyor henuz yada annesinin buldugunu bekliyor. Bana umut vermek istemedigini soyledi. Yeni olanla ise daha hic bulusmadik bir arkadasin arkadas.i konusmaya bile baslamadim ama gorusme olacak gibi. Her ikisi de dindar

Kibarca reddetmiş sizi.Gerçekten sevseydi,isteseydi,en azından beklemeni söylerdi,umutlanma derim.2.kişi ile görüş ,belki elektrik alırsın.Hakkında hayırlısı olsun canım.

adam istememiş sizi diğeriyle görüşün hemen evlenilmiyor sonuçta

aklınızda biri varken olur gibi gelmedi bana
önce öncekini silin bence kafanızdan

Olmamamız için hiç bir neden yoktu demişsin ama
Birinizin dindar olup diğerinin olmaması aslında
önem kriterinde ilk 3 e girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…