Sizce sevgiime 3. yıl dönümü hediyesi olarak ne versem?

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
Kızlar haftaya sevgilimle 3. yıldönümümüz. :69: :nazar:
ama 3 yılda almadığım şey kalmadı resmen. gömlek kazak sweetshirt, oyuncak araba, ısınınca resim çıkan kupa, resimler bi sürü, kendi hazırladığım takvim, atkı, eldiven, anahtarlık, araba süsü ve aklıma gelmeyen daha bi ton ufak tefek şeyler.

ama artık 3. yılımız için alabileceğim özel bir hediye kalmadı. işe başladı hergün traş olması gerekiyor o yüzden traş makinesi düşünüyorum ama doğru düzgün araştıramadım hiç sitelerde yazan yorumlara da güvenmiyorum. almışken kullanacağı bişey almak istiyorum cildi çok tahriş oluyor çünkü o yüzden bu traş makinesi olayını doğum gününe erteledim hem kişisel bi hediye daha anlamlı olur doğum gününde.

yıl dönümümüzde de romantik bi hediye vermek istiyorum ikimize dair. ufak tefek hazırlayabileceğim şeyler var mı önerdiğiniz? o gün şansımıza balo var okulun o yüzden bi nevi özel bir kutlama gibi olacak bizim o yüzden o gün kendimin hazırlayabileceği şeyler yapamam.
benim şimdilik aklıma gelen ikimizin karakalem resmini yapıp çerçeveletmek. resmim baya iyidir. sevgilim de yaptığım kara kalem resimlere hep bayılır. ancak hediye yapabilecek kadar kendimizi çizebilir miyim ve benzetebilir miyim emin olamıyorum. ayrıca az bi hediye olarak mı kaçar sizce? saçma mı olur? 1 haftada yetiştirebilir miyim bilmiyorum yetiştirirmişim gibi geliyor. çizileblecek cinste bi resim seçmek de dert tabi. hiç riske etmeyip oyuncak helikopter vardı beğendiği onu mu alsam acaba? saçma olur gibime geliyor ama uzaktan kumandalı şeylere bayılır maket fln yapar fırsat buldukça. of kafam çok karışık. yardım edin :)

ayrıca kendi teknolojik şeylere bayılır bana da hep teknolojik şeyler aldı şimdiye kadar digital çerçeve, ipod vs gibi. hatta sevgililer gününde bi kere iyi bir kulaklık almıştı o derece teknoloji aşığı:D

yorumlarınızı merakla bekliyorum :)

karakalem güzel olur kendin yapamasanda bi ressama fln yaptır yıldönümü olunca ikinize ait bşe olmsı gerekiyo gibi düşünüyrm

bencede karakalemi yap kendi emegin daha bi hoş olur hemde begeniyomuş anlamlı olur

dimi ben de ikimizle alakalı bişey olması gerektiğini düşünüyorum
o zaman ben kendim yapmaya çalışayım bakalım becerebilecek miyim olmazsa yok baktım güzel bişeyler çıkmadı ortaya başka bişeyler düşünürüm artık

internette bir sitede görmüştüm kendi saatini kendin yapıosun ikinizin bir resmini falan yaptırabilirsin kordonu falanda sen seçiosun onada bir bak canım istersen

internette bir sitede görmüştüm kendi saatini kendin yapıosun ikinizin bir resmini falan yaptırabilirsin kordonu falanda sen seçiosun onada bir bak canım istersen

canım iyi fikirmiş ama yeni saat aldı kendine. başka bişey düşünsem daha iyii olacak sanki.

canım yıldönümüze kadar her gün bir şeyler yaz şöyle 1oo sayfa falan olsuun . sonra kitap baskısı yaptır ona fotolarınızla beraber . şahane olur

Merhaba arkadaşlar bende eşime bir hediye almak istiyordum nette araştırırken www.hediyeambari.net sitesini buldum çok güzel sürpriz hediye önerileri var , sizde ziyaret edin isterseniz

Back
X