Sizce sevgilim mi haklı yoksa ben mi?

marjane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
25
0
86
Hatay
Merhaba arkadaşlar bi süredir takip ediyordum bu siteyi. Üye olmak bugüneymiş. Ben 17 yaşindayim Izmir'de yaşiyorum ve liseye gidiyorum, sevgilim 21 yaşinda ve Denizli'de okuyor. Msn'den görüşebiliyoruz bu yüzden. Sevgilimle tam bir yildir süren bir ilişkim var. Aramizda ufak tefek problemler çikiyor ama fazla önemsemiyorum. En büyük problemimiz telefonda görüşmek. Telefonda görüşmeyi sevmiyorum ama beni çok zorluyor. Sevmedigim birşeyi yaptiriyor bana yani. Fedakarlik yapmam gerekliymiş. Yapiyorum da zaten. Sürekli fedakarliktan söz ediyor ama benim için yapmiş oldugu bir fedakarlik yok.

Bu akşam kadinin eşine hizmet etmesi hakkinda tartiştik. Ona göre ben ona hizmet etmeliymişim, kadin erkek eşitligi bu konuda saçma bir olguymuş. Henüz evli bile degilken böyle düşünmesi beni ürkütüyor. Hasta olsam veya yorgun olsam yine yardim etmeyecek misin diyorum etmeyecegim tabi diyor. Tepemin tasi atti benim de. Tartiştik baya anlayacaginiz.

Kafamda iki şüphe var. Ya hayatinda başka biri var ve ilişkiyi bitirmek istiyor ve böyle bir yola baş vuruyor. Çünkü eskiden böyle biri degildi. Ya da bana deger vermiyor.. Bir tabak yemegi sevgime tercih ediyor.

Sizce böyle davranmasinin nedeni nedir? Bi akil verin lütfen.
:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne demek kadın erkek eşitliğine inanmıyorum ? Hadi iyimser yaklaşayım,şaka yapmıştır diye düşünmek istedim de bir de üstüne seninle tartışmış..Dediğin gibi bir başkası olabilir ya da gerçek yüzünü yeni yeni gösteriyor da olabilir..Eğer gerçek düşünceleri buysa yol ver gitsin..Daha 17 yaşındaymışsın,böle sorunlu tiplere takılma ablacım,büyü neler neler çıkar karşına,üzme canını :)

sen zaten gayet mantıklı düşünüyosun canım.. böle düşündüğünü ona da söle. hasta olduğunda yardım etmeyeceğim diyerek çok katı gözüküyo bu hiç hoş değil. taviz verme, sakın. aynen erkek arkadaşınınki gibi bir ailede büyüdüm ben de. o yüzden sakın taviz verme canım. biraz da o fedakarlık etsin :)

Daha 17 yaşındasın canım.. Karşına kim bilir kimler çıkacak.. Böyle bir adamla zaman kaybetme bence..

bilmiyorum artık ne düşünüyosa, sinir hastası etcek beni. :kızgın:

aman arkadaşım yaa daha 17 yaşındasın bu gencecik yaşında ne uğraşıyorsun bu tiplerle.. madem anlaşamıyorsunuz şimdiden bırak gitsin sallaaaaaaaaa zemuszemuszemuszemuszemuszemus

daha çok gençsin bea güselim.arkadaşlarında sölediği gibi karşına kimler çıkacak kimlerr.çek restini bırak.şimdiden böleyse sana tamamen sahip olduğunda nası olur bi düşün

gercek yuzu, bakis acisindan belli ki bu adam boyle ..
yani degismez..
evet daha cok gencsin ve onun dusuncelerini biliyorsun yani ona gore davranmalisin artik..
bazi seyleri olc tart ona gore karar ver.

Erkek egemen bir toplumda yaşamanın dezavantajlarından biri "hizmet ettirme" fikri... Nasıl biz kadınlar kedi aramızda beraberliklerimizi sorguluyorsak erkekler de (baba, abi, arkadaş hatta kadın akrabalar dahil) kendi aralarında ilişkiyi yürütmek ve ilişkiden beklentileri karşılamak konusunda laflarlar. Bizim toplumumuzda genelikle erkeklere küçük yaşlardan itibaren "kadına hükmetmek" aşılandığı için "maçoluk, delikanlılık" gibi ambalajların" altında kadınlar zaman zaman eziliyor. Şimdiden "fedakarlıktan bahsediyor ama fedakarlık yapmıyor, telefon görüşmesi konusunda zorluyor istemediğim bir şeyi yaptırıyor." demişsiniz. Bu durumlar nabız ölçer, bugün bunlardan rahatsız olduğu halde devam eden kişi yarın iş ciddiye bindiğinde ses çıkartamaz hale gelir.İlişkiniz bir yıllık. Sizin de yaşınız itibarıyle böyle bir eğilim görünce vazgeçme şansınız var gibi görünüyor. "Taviz tavizi doğurur." demeden de geçemeyeceğim. :kahve:

canım benim birileriyle ilişki yaşadıkça ve seni üzmelerine izin verdikçe içindeki coşku söner gider izin verme bence önce gerçekten ne kadar ciddi bu konuda ve konuşmaya açık mı onu dene eğer nuh diyor peygamber demiyorsa seni ilerde huzursuz eder bırak yoluna gitsin..

sevindim canım çünkü bu erkek milletinin kahrını daha 17 nde cekmeye baslarsan vahhh vahhhh iyi yapmısın bitirmekle

bosver güzelim hayırlısı olmuş bende nişanlanmaya bir ay kala ayrıldım ama inan çok daha iyi birini buldum o kadar kahrı niye çekmişim diye kafamı vuruyorum şimdi:D

Canım bence daha büyük bi sorun yaşamadan ve kendini yıpratmadan bi çözüm bul sonra çok pişman olursun

ya benim sewgilimde ölee.. adaletsiz... erkgn dedigi olur o hersei yapabilr kadınlar yapams.. hep böle; bütün kavgalarıms bundan biizimm.. ama öle bna hizmet eder yemegimi bile yedrr baska konuslarda adaletsiz gezme tozma erkklerle görsme fln:S

daha 1 7yasındasın oku adam ol bence
kimse sana hizmette ettiremez ozman
kafanı boyle şeylere için yoramk için çok erken..

kım haklı kım haksız ne farkeder bende kendı anneme-babama hiçbirşey yapmam ama söz konusu sevdiğim insan olunca ayağına kadar hızmet ederim.oda ben yanındaysam istedğim bırsey yakınlarındaysa yada yemek falan yıyeceksek ayagıma kadar yapar getırır.sevmek karşılıklı hızmet etmektir.

Back
X