Sizce sevgilim mi haklı yoksa ben mi?

Hizmette neymiş canım yaa

O hala harem olaylarıyla pek bir ilgili galibaa

Eskiden böyle değil diyosun,Ozaman başkasının olabileceği yüksek bir ihtimal:delphin:

Hizmet ettirmeyi çok seviyorsa az yesin kendine bir hizmetçi tutsun.
Ayrıldıysan ne mutlu sana. Böyleleriyle bir ömür geçmez.

Merhaba arkadaşlar bi süredir takip ediyordum bu siteyi. Üye olmak bugüneymiş. Ben 17 yaşindayim Izmir'de yaşiyorum ve liseye gidiyorum, sevgilim 21 yaşinda ve Denizli'de okuyor. Msn'den görüşebiliyoruz bu yüzden. Sevgilimle tam bir yildir süren bir ilişkim var. Aramizda ufak tefek problemler çikiyor ama fazla önemsemiyorum. En büyük problemimiz telefonda görüşmek. Telefonda görüşmeyi sevmiyorum ama beni çok zorluyor. Sevmedigim birşeyi yaptiriyor bana yani. Fedakarlik yapmam gerekliymiş. Yapiyorum da zaten. Sürekli fedakarliktan söz ediyor ama benim için yapmiş oldugu bir fedakarlik yok.

Bu akşam kadinin eşine hizmet etmesi hakkinda tartiştik. Ona göre ben ona hizmet etmeliymişim, kadin erkek eşitligi bu konuda saçma bir olguymuş. Henüz evli bile degilken böyle düşünmesi beni ürkütüyor. Hasta olsam veya yorgun olsam yine yardim etmeyecek misin diyorum etmeyecegim tabi diyor. Tepemin tasi atti benim de. Tartiştik baya anlayacaginiz.

Kafamda iki şüphe var. Ya hayatinda başka biri var ve ilişkiyi bitirmek istiyor ve böyle bir yola baş vuruyor. Çünkü eskiden böyle biri degildi. Ya da bana deger vermiyor.. Bir tabak yemegi sevgime tercih ediyor.

Sizce böyle davranmasinin nedeni nedir? Bi akil verin lütfen.
:1no2:

zamanı gelir o da sana karşı fedakarlık yapar yapması gereken zamanda kaydirigubbakcemile3

fyapılan bi iyiliğe fedakarşıga karşı , karşı taraftan birşey beklemek ne kadar doğru bu konuda süpheli :1ninca:

sana takılmış olabilir.kızdırmak istemiştir.. benim aklıma ilk bu geldi. şimdiki gençler erkekler böyle düşünmüyorlar. çünkü artık o durumu kabullenebilecek kadın yok sositososito

erkek değil mi işte hepsi aynı ama yine biz bayanlarda suç erkek çocuğudur diye yetiştirirken hiç bir işin ucundan tutturmayıp herşeyi önüne seriyoruz sonuç olarak annesinden ne görürse onu bekliyo erkek de ona da bişey diyemiyorum aile içinde baştan dikkat edilmeli bu konulara..

Canim daha cok kucuksun, bu tarz bir konu yuzunden tartismaniz bana iliskinizin olgunlugu hakkinda yeterince fikir verdi zaten. Bana kalirsa erkek arkadasin iliskiyi bitirmek istiyor. Cunku msnden ya da telefondan bir iliski yurutmek cok zor, kaldi ki universitede okuyormus kendisi. Bir cok kiz arkadasi olabilir, belki de hoslandigi biri bile. Bence durumu acikca konus kendisiyle. Bir sey kaybetmezsin zaten. Senin de karsina kim bilir kimler cikacak... 17 yasini boyle seylere uzulerek gecirme canim.. kiymetini bil.Sevgili dedigin muhakkak oluyor ileride:1hug:

Canım benim sana naçizane abla tavsiyem sana evlenmeden bunları açıkca söyleyebilen bir insan yarın daha kötüsünü yapacak.İnan bana evlenmeden bunlar kadınada bazen güzel geliyor.Aman ne var kocam olacak sevdiğim gerekirse ayağını bile yıkarım düşünceleri oluyor.Ama evlenince hayat getirdiği zorluklar böyle sonuçlar vermiyor ister istemez sende değişiyorsun.Onun için herşeyi başından konuşun gerçi böyle düşünen bir insanıda ikna etmen çok zor......

Back
X