• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce seviyor mu ? Sorunlarımızı nasıl çözebiliriz ?

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Merhabalar ..

Bu siteyi gördüm birkaç konu okudum ve yorumları çok hoşuma gitti ve de çok samimi geldi :) ben de beni iyiyp bitiren dertlerimden birkaçını szlerle paylaşmak istiyorum umarım çözüm bulabiliriz :)

1 sene önce bir sevgilim vardı ..onun bir kankası da vardı.. bir de en yakın arkadaşım var bunlar bir kenarda dursun.. Ben o sevgilimden ayrıldım.. onu çok sevmiştim ama sonradan çıktı bütün kötülükleri ortaya .. onun kankası ile de benim en yakın arkadaşım sevgili olmuşlardı ve ayrıldılar.. o çocukla biz de kanka olduk sonra.. 1 sene boyunca hep mesajlaştık.. ve son zamanlarda ben ondan hoşlanmaya başladım.. askerdeydi son zamanları.. ama ben fotoğraflarına bakıyordum hep facede .. kendi kendime olmaz dedim.. o seni sevmez .. hem en yakın arkadaşının eski sevgilisi .. olmaz işte dedim kendime.. o zamanlar kavga etmiştik konumuyorduk onunla.. ama numarası aklımdaydı.. mesaj attım selam diye.. cvp verdi işte.. sen kimsin diye.. sence dedim.. direk adımı söyledi .. numaramın sonu aklında kalmış oradan tahmin etmiş ben olduğumu.. daha önce facede konuşup barışmıştık zaten sadece numralarımız durmuyordu birbirmizde. Neyse öyle derken hep ya o ya da ben mesaj attım.. izne geldi buraya .. ben yavaştan belli eder gibi oldum.. bir gece mesajlaşıyorduk bebekim dedi.. ben de tabiki hoşuma gittiğini belirttim.. garip ollmaz mı hep söylesem dedi.. haklısın falan dedim.. o gün hoşlandğını ama mantıksız olduğunu belirtmişti.. sonra buluşma kararı aldık .. buluştuk.. ilk konuştuk.. bakıştık vs.. ve deneyelim dedi.. ellerini uzattı.. sevgili olduk.. şimdi askerde 4 ayı var .. 21 gün oldu onunla çıkmaya başlayalı.. biz birbirimize sen benim tipim değilsin der glerdik.. sevgililermizzden bahsederdik..arkadaşça kanka kanka takılırdık..hatta biara kardeşi olarak eklemişti beni.. çok garip şimdi böyle olması ama alıştım o da alıştı eminim.. ve onu çok seviyorum.. sadece geçen gün.. hayıra alışmalısın dedim .. alışamam ben ayrılırım direk dedi.. yanlş anladı beni. üniversiteye başladğında benden ayrılırsın sen.. daha önce üniversitedeyken biriyle ayrıldım ben.. ben artık düzgün bi ilişki yaşamalıyım.. hem senin geçmişin benim geçmişim ben geçmişi çok takarım , seninle olmak yılları çöpe atmak olabilr falan dedi.. trartışmıştık .. ben de bitecek diye birşey yok,bitmeyecek..geçmişi umursama ltfen seni seviyorum falan demiştim.. ertesi gün kimse hiçbirşey umrumda değil senden başka seni çok seviyorum yazdı..Kısaca arasıra kavgalarımız oluyor dün telefonda sustuk .. dedi hiç böyle olmuyordu.. bu bi sorun buunu çözmeliyiz..ççok buluşmadığımzdan oluyor bu..askerde ayrlmazsak hiç ayrılmayız dedi..
Arasıra konuşurken tıkanmalar oluyor ve de bu şekilde sorunlar.. ben onu çok seviyorm,asla ayrılmak istemiyorum.. aramızda 5 yaş var..
Sizce seviyor mu ? ve sizce bu bazen sessizlik oluyor ,konuşmada kopukluk bunu nsıl düzeltebilrm düzeltebiliriz ??

eğer sorunlarınızı çözmek istiyorsanız mesajlaşırken ona sende hoşlanmadığı istemediğii şeyleri yazmasını ve yollamasını iste buna ihtiyacın olduğunu bilmek istediğini söyle o yazsın ve atsın sende onda sevmediğin istemediğin hoşlanmadığın huylarını davranışlarını yaz yolla ve sonra bunları yapmazsak birbirimize saygılı olursak bu ilişki sonuna kadar yürür de bırakmak istemiyorum seni seviyorum felan de oda seviyosa evet aşkım bunları yapmayalım birbirimizi üzmeyelim gibi mesajlar atıcaktık.
sustuğunda suskunluk olduğunda da susma 1 dadikada olsa özlüyorum diye bi mesaj atıp şımartabilirsin erkek sonucta ve askerde buna ihtiyacı olucaktır.hep yanında olduğunu hissettir ona sana bağlanıcaktır sorunlar kendiliğinden çözülcektir emin ol

Back
X