Sizce seviyor mu ?

Nur-5

Başak kadını
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
177
94
48
29
kızlarrrrrr ya herkese merhaba sizdem fikirlerinizi almak istiyorum çünkü ne tarafa donsem elimde kalıyor. 4 aydır birisi var hayatımda bazı tatsızlıklar oluyor ama genede gidiyor kızlar 22 yaşındayım ilk kez aşık oldum ilk kez bir erkeğe sarıldım öptüm kafamı karıştıran şey yanındayken çok ilgili sakızımı kendi açar verir sigaramı kendi yakar birşeyler içsek ellerin yorulmasın ben açayım der kendi elleriyle yedirmek ister elimi tutsa rahatsız oldun mu der öpse rahatsız olduysan yapmayayım sen iymisin rahat mısın der ama mesajlarda tık yok eve gittin mi diye yazmaz whatsapp girer nabıyorsun bile yazmaz bu adam ne yapmaya çalışıyor yorumlsr için teşekkürler

Merhaba önemli olanın size gerçekten nasıl davranması galiba mesaj ikinci planda ama insan mesajla da olsa bir ilgi bekliyor haklısın

Giderse yaşayamam diyenlerden değilim ama birçok konuds ilkim olması beni düşündürüyor
İlkler değil sonlar önemlidir boşver :KK66:
Ama bak erkekler yalan söyleyebilir, genelde de özellikle sizin yaşlarınızda bir şeyler yaşamak için isterler. Yanınızdayken sizinle ilgileniyor ama eve gidince hiç mi özlemiyor, hiç mi ne yaptığını merak etmiyor. Bunlar normal değil.
tabi gerçeği ancak zamanla görebilirsin. Sen de o zamana kadar biraz şüpheyle yaklaş. Birlikte olmayın asla. Evlenmeden olmaz diyenlerden değilim. Ancak o insan, doğru insan olmalı. Sonradan çok üzülürsün.
Zamana bırak şimdi. Kendini koruyarak ilerle ki sonradan pişmanlık yaşama.:KK54:

İlkler değil sonlar önemlidir boşver :KK66:
Ama bak erkekler yalan söyleyebilir, genelde de özellikle sizin yaşlarınızda bir şeyler yaşamak için isterler. Yanınızdayken sizinle ilgileniyor ama eve gidince hiç mi özlemiyor, hiç mi ne yaptığını merak etmiyor. Bunlar normal değil.
tabi gerçeği ancak zamanla görebilirsin. Sen de o zamana kadar biraz şüpheyle yaklaş. Birlikte olmayın asla. Evlenmeden olmaz diyenlerden değilim. Ancak o insan, doğru insan olmalı. Sonradan çok üzülürsün.
Zamana bırak şimdi. Kendini koruyarak ilerle ki sonradan pişmanlık yaşama.:KK54:
Yok yanlıs anlama en ilwrisi öpmek o kadar öteside olamaz

Pekte normal değil.sevmiyor olabilir böyle şeyleri ama insan en azından dayamaz seviyorsa bir napıyorsun der inan.ben sorgulatan durumlardan ve kişilerden uzak durulmasından yanayım.

Pekte normal değil.sevmiyor olabilir böyle şeyleri ama insan en azından dayamaz seviyorsa bir napıyorsun der inan.ben sorgulatan durumlardan ve kişilerden uzak durulmasından yanayım.
Nasıl anlayacağım sevip sevmediğini bilmiyorum

Back
X