Sizce seviyor mu ?

[/QUOTE z

iyi de zaten zor durumda kalacak olsan çağırmazsın değil mi..bu kadar incelik ,kibarlıkta fazla..
hangi kadın çağırmışta seven erkek koşarak gitmemiş..
yine de en iyi sen bilirsin tabii..
biraz zamana bırakabilirsin..

Her insanin bir yapisi var sevmiyor demekki mesaj vs.

Mesela bende telefonda konusmayi hic sevmem Allah biliyo cogu zaman zorla ariyorum aramam gereken yerleri yada küstürüyorum insanlari.. Belki o da mesaj i sevmiyordur..

Esim de böyleydi. Yanyanayken dünyayı benim etrafimda döndürüyor gibi hissederdim iple cekerdim bulusacagimiz zamani :) ama uzakta ilgisizdi günaydın iyi geceler bi telefon konusmasi. Iletisiminiz pek kuvvetli olmayacak bence. İyice tanimak istiyorsan ya konustur ya ayni evde yaşamaya calis,

Değer veriyor belli. Sevip sevmediğini biz nerden anlayabiliriz ki?
Bu soruyu sana sordurduğuna göre sevmiyordur, sevse bile hissettiremiyordur.
İlgisini hissettirdiği gibi sevgisini de hissettirebilirdi bilemedim.
Cevabı öğrenince bize de yaz :)

Günaydın yazmak yerine genelde bana ulaşana kadar arar günaydın naıslsın napıyosun görüşelim mi falan mesj dan çok arıyor
canım ben bu ayrıntıyı atlamışım. Mesajlaşmak yerine arıyorsa sorun yok. tüm yazdıklarımı unut :KK76:

Yanında iken sevmek zor olmasa gerek mühim olan uzakta ikende sevebilmek, merak etmek, günaydın mesajı ile uyandırmak, akşam günün nasıl geçti diye sormak vs vs işte... Yani sevgili iken bunların olması lazım ancak öptü falan diyorsun ya oyüzden bu adam seni kullanıyor gibi geldi bi süre öpmesine izin verme, rahatsız oluyorum de buyüzden senden ayrılırsa niyeti belli demektir

Sakız paketini açıp vermesi tarzı şeyler komik jest olur ancak.

Bunlarda güya size yardım ediyor da yazmasını istediğiniz konuda size verdiği cevaba bakin. Yoruluyormuş

Burada dengesizlık var.
Kendi canı istediği ölçüde sizi önemsiyor gibi görünüyor ama sizin ihtiyacınız olan alakayı göstermemek için bahanesi var.

Sizin ihtiyacınız olmayan eli ayağı tutan insan için basit şeyleri kendine kamufle makyaj olarak yapıyor gibi geldi bana.

Ciddi ilişkiler sonunda evlilik hayati tüm sorumluluğu paylaşmayı gerektirir. Burda da keyfi şekilde işin basitine kaçmak yapacağı şey sanki. Siz evle çocukla ilgilenirken o sadece salata yapıp ama çok yoruldum canım diyecek sanki :)

Bakın nerde hata yapıyorsunuz söyleyeyim. Otururken Sakızı aç, sigarayı yak doğru düzgün konuşmaya birbirinizi tanımaya vaktiniz olmuyor. Şahsen eşim benim Sakızımı açsın istemezdim ya hu çok saçma.

Ya bu adamlar sonra nasıl göbeğini kaşıya kaşıya tv seyredip ağzına soyulmuş meyve bekleyen neandertallere dönüşüyorlar?
Vallahi buraya takildim.

Yanındayken seviyordur,merak etmiyordur.
Seviyor gibi görünmüyor.

Kızlar valla cevabı hala almış değilim ama seviyorsa ölümüne sevmiyorsa düğünüme gelsin napim :dondurma:bide canlı yayın açmış o kız bunu izlerse evlenme teklif edicem demiş sonra bende dahil olunca hatunum beni izliyor nasılsın aşkım dedi mesaj attım o kız kim hayırıdr lafın gelişi dedi bende yedim bak işine dedim bana inanma sende inanma eyvallah dedim sonra yine d canlı yayın açmıs davet etti ama katılmadım

Back
X