Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bayağı net görüyorum
Adetim düzensiz pcosum bu ay pek ilişkileri de yumurtlamayı da takip etmedim açıkcası :/Adete kaç gün var yumurtlama üzerinden kaç gün geçti ?
Bende ama inanamıyorumBen bayağı net görüyorum![]()
Tatlım selam bende pcoluyum ama hiç olmadı benim .. özellikle yaptığın bir şey var mı bu arada testin bana göre pozitif ama tekrarlamanda fayda var kaç günde görüyorsun adet ?Adetim düzensiz pcosum bu ay pek ilişkileri de yumurtlamayı da takip etmedim açıkcası :/
O zaman başka testle dene kuzum silik olduğu için yeni gebeliktir muhtemelenAdetim düzensiz pcosum bu ay pek ilişkileri de yumurtlamayı da takip etmedim açıkcası :/
Şeker ve hamurişini kesmiştim birde instagramda doktor mehmet fatih karslıdan dan eş paketi kullandım hsg cekildi tüpüm tıkalı cıktı biri acıldı diğeri asla acılmadıTatlım selam bende pcoluyum ama hiç olmadı benim .. özellikle yaptığın bir şey var mı bu arada testin bana göre pozitif ama tekrarlamanda fayda var kaç günde görüyorsun adeşeker hamur işini
Aynen iki gün sonra testi tekrarlayacağım koyulaşma olcak mı bakalım :)O zaman başka testle dene kuzum silik olduğu için yeni gebeliktir muhtemelen![]()
Kan vereyim de hayırlısı olsun teşekkür ederimBaya net görünüyor hayırlı uğurlu olsun![]()
Anladım canım ozaman gebelik ihtimali var tabi şuan ben yurt dışındayım ne doktor fatihin takviyelerini sipariş verebiliyorum ne de hah çekilebiliyorum Burda .. çok kötü hayırlısı olsun inşallahŞeker ve hamurişini kesmiştim birde instagramda doktor mehmet fatih karslıdan dan eş paketi kullandım hsg cekildi tüpüm tıkalı cıktı biri acıldı diğeri asla acılmadı
Hsg olacaktı kusura bakma :)Anladım canım ozaman gebelik ihtimali var tabi şuan ben yurt dışındayım ne doktor fatihin takviyelerini sipariş verebiliyorum ne de hah çekilebiliyorum Burda .. çok kötü hayırlısı olsun inşallah
Okötü olmuş ya cok iyi takviyelei var umarım yurtdısı paketleri de olur kan değerlerimi de düzeltmişti gebelikten ziyade sağlıklı yaşam içinde katkısı varAnladım canım ozaman gebelik ihtimali var tabi şuan ben yurt dışındayım ne doktor fatihin takviyelerini sipariş verebiliyorum ne de hah çekilebiliyorum Burda .. çok kötü hayırlısı olsun inşallah
Kesinlikle bende katkısı olduğunu düşünüyorum ama bunu tabi eczane den aldığımız takviyelerle de elde edebiliriz diye düşünüyorum kendisi de bunu söyledi zaten :) malesef kötü bende denemek isterdim açıkçası kendi takviyelerini hayırlısı artık canımOkötü olmuş ya cok iyi takviyelei var umarım yurtdısı paketleri de olur kan değerlerimi de düzeltmişti gebelikten ziyade sağlıklı yaşam içinde katkısı var
Aynen içeriğine bakıp siz halledersiniz onu vardır illaki muadili :)Kesinlikle bende katkısı olduğunu düşünüyorum ama bunu tabi eczane den aldığımız takviyelerle de elde edebiliriz diye düşünüyorum kendisi de bunu söyledi zaten :) malesef kötü bende denemek isterdim açıkçası kendi takviyelerini hayırlısı artık canım
Çizgi görünüyor var bence hayırlısı olsun hakkınızda