- 20 Ağustos 2021
- 1.955
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
Kızlar silik çizgi var mı sizce Çol çok hafif yumurta çalamam üstünden bir hafta geçti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Resim yok canımKızlar silik çizgi var mı sizce Çol çok hafif yumurta çalamam üstünden bir hafta geçti
Kızlar silik çizgi var mı sizce Çol çok hafif yumurta çalamam üstünden bir hafta geçti
Resim yok canım
Şimdi ekledim yüklenmemişFotograf yok.
Şimdi ekledim yüklenmemişFotoğraf yüklememişsiniz. Çatlama üzerinden 1 hafta geçtikten sonra test yapmak erken değil mi ama ya? Ben mi yanlış biliyorum acaba
Ekledim şimdiFotograf yok.
Ben goremedim malesefEkledim şimdi
Ever göz yanılması olabilir bende aynı şeyi düşünüyorum bu yüzden emin olamadımCok erken goz yanilmasida olabilir ama ben cok cok belirsiz cizgi gordum
Göz yanılması yaşıyorum sanırımmaalesef ben bir şey göremedim![]()
Var gibi görünüyor en saglıklısı kan testiKızlar silik çizgi var mı sizce Çol çok hafif yumurta çalamam üstünden bir hafta geçti
zaten çok erken bir kaç gün daha geçtikten sonra denerseniz daha net sonuç alabilirsiniz.Göz yanılması yaşıyorum sanırım![]()
Ben göremedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir inşallah vardırŞimdi ekledim yüklenmemiş
Amin kuzum inşallahBen göremedim, erken olduğu için çıkmamış olabilir inşallah vardır![]()