Saç Rengi ve Saç Boyama sizce siyah bana yakışıyormu değilse başka renk önerir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nese_nese
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
siiyah boyanın çok yapmacık durduğunu düşünüyorum ben..
tatlı kahve tonları çok hoş durur bence sana gerçekten çok benzeyen bi arkadaşım vardı canım :) onunda saçı siyahtı herkes çok beyeniyordu.. değiştirmesini istemiyordu.. ama sonra tatlı açık değil ama koyuda olmayan bi kahve tonuna boyattı saçını.. muhteşem oldu.. teninde beyaz.. bence çok daha doğal ve güzel olur..

Bence çokkk güzel rengi değiştirme derim ben.

insan güzel olunca herşey yakışıyo yüzün çok masum ve güzel bir çok rengin yakışcağına eminim keramet renkte diğil tatlım sende:))

bence de yakışmış ama siyah kullanan biri olarak siyahın bi süre sora matlaştığı için kötü durduğunu dolayısıyla koyu kahve boyanın daha güsel olup parlayacağını düşünüorum. Gerçi genel düşüncem bu. Ama koyudan vazgeçme derim.

canim cok guzelsin masallah bence bu sac rengin cok guzel

bencede sana siyah yakışmış ama karamelde olabilir sana yakısır bence:)

siyah yakışmış tabi,yüzün de hoş zaten
ama kahve tonlarının seni daha genç göstereceğini düşündüm
daha yumuşak bir ifaden olur

çok yakışmış canım sen bilirsin ama değiştirme...zaten siyahtan dönmek işkence

Bende yüzünü gördüm ve aha tam çikolata kahvelik dedim :smiley-cool: Açık tenlisin ve kahve tonları seni çok güzel açar duru bir güzellik verir sana canım.Siyah gibi akmaz hem bence bi dene derim çünkü sana çok yakışacak yerimseniben

aynen bende böyle düsündüm :)

bencede cok guzel, cok yakısıyor ancak sunuda soylıyeyım bende 5 yıl sıyah kullandım ve herkes sıyah boyanın bana hıckımseye yakısmadıgı akdar yakıstıgını soyluyorlardı, ama ben bu yılın basında degıstırdım karamel yaptım sımdı karamelın cok cok yakıstıgını soyluyorlar :))))) sıyah rahat kullanılan bır renk ama sacı cok beyazlatıyor.sana yakısmıs

siyah çok yakışmış fakat bence karamel tonları ve hatta biraz daha iddalı olacak olursak tarçın bakır tonları çok yakışır.

siyah yakışmış ama renk değişikliği yapmak istersen küllü sarı sana yakışır

siyah cok yakismis ben de cok begendim, gule gule kullan canim. ama siyah boya saci daha fazla yipratiyor bakim yap mutlaka cok pisman olursun sonra

Back
X