Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çook mu damlattınız
Hayır 5 6 damla yazıyordu testin kullanım talimatına ama ben 4 damla damlatmama ragmen bu sekişde olduÇook mu damlattınız
2 3 damla yetıyo benhep 2 damla kullanıyorum. test cok dagılmıs o pembe karısık gorunen kısım olmamalı. bı yedek testın varsa sabaha tekrarla ılk ıdrarla:)Hayır 5 6 damla yazıyordu testin kullanım talimatına ama ben 4 damla damlatmama ragmen bu sekişde oldu
Adet gününü bekliyom diyorum üzülmek istemiyorum tam sonuc alabilmek İcin ama bakalımVar gibi ama testi tekrarlayin
Aslında adet günümü bekleyeyim diyorum ya aceleci davranmaktan hep mutsuz sonla karsılasıyorum2 3 damla yetıyo benhep 2 damla kullanıyorum. test cok dagılmıs o pembe karısık gorunen kısım olmamalı. bı yedek testın varsa sabaha tekrarla ılk ıdrarla:)
Adet günümü beklicem geçmesini ozaman tekrarlicam inşallah Rabbim bana ve isteyen her kadına annelik duygusu yasatsınTest bozuk gibi. Imkan varsa tekrarlayin. Allah gonlunuze gore versin.
Adet gununuz nezamanAdet gününü bekliyom diyorum üzülmek istemiyorum tam sonuc alabilmek İcin ama bakalım
10 gün var şuan takvime göreAdet gununuz nezaman
Eh daha varmis10 gün var şuan takvime göre
Amin inşallahhhEh daha varmisAllah gonlune gore versin
Benimde ilk testim böyleydi,ilk sizinki gibi dağınıktı sonra böyle oldu,bende dedim test bozuk dedim ama 8 haftalık hamileyim,darısı sizin başınıza inşallah
Aay inşallah bu duyguyu yaşarımBenimde ilk testim böyleydi,ilk sizinki gibi dağınıktı sonra böyle oldu,bende dedim test bozuk dedim ama 8 haftalık hamileyim,darısı sizin başınıza inşallah![]()
Amin hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. En guzeli adet gecince test almak. Ben artik eve almiyorum. Duramayip yapiyoruz sonra hayalkirikligi.Adet günümü beklicem geçmesini ozaman tekrarlicam inşallah Rabbim bana ve isteyen her kadına annelik duygusu yasatsın
Aynı sorun Bende de hayal kırıklığı sürekliAmin hepimize saglikli hayirli evlatlar versin. En guzeli adet gecince test almak. Ben artik eve almiyorum. Duramayip yapiyoruz sonra hayalkirikligi.
Bunu kendimize yapmamamiz lazim. Stres cok onemli faktor. Ne olursa olsun almayacagim diye soz verin. Ben almayali beri daha rahatim. Gunun gecmesini bekliyorum. Erken geliyor bazen. Soke oluyorsun ama test yapip umitlenmekten sonra yikilmaktan daha kolay oluyor.Aynı sorun Bende de hayal kırıklığı sürekli
vardı eşim artık kızdı o göreve gidince tekrardan alıyorum 5 6 tane yapıyorum psikoleji çöktü resmen sürekli negatif görmekten