- 13 Haziran 2025
- 6
- 3
- 1
- 34
- Konu Sahibi TomrisHatun34
-
Güvenmeyin benim daha koyuydu hatalı çıktı hele bu marka adı çıkmış bi marka güvenilir test yapınMerhaba hanımlar :)
Benim adetime 6 gün var normalde 10 gün öncesinden belirtim olurdu ama şu an hiçbir belirtim yok bende meraktan ve heyecandan gidip days doctor markalı erken gebelik testi aldım ama bir çizgi net çıkarken diğeri biraz silik çıktı ve sonucu anlayamadım daha önce başına gelip sonuç alan var mı acaba ?
Peki hangi marka daha güvenlidir bilginiz var mı ?Güvenmeyin benim daha koyuydu hatalı çıktı hele bu marka adı çıkmış bi marka güvenilir test yapın
Awox predictor güvenilir diyolar bende alırsam ondan alcamPeki hangi marka daha güvenlidir bilginiz var mı ?
Tamam halbuki days doctor markasını eczacı çok övdü bende ona güvenerek almıştım ama sizin dediğiniz markayı alayım o zaman çok teşekkürlerAwox predictor güvenilir diyolar bende alırsam ondan alcam
Awox ile tekrar deneyinPeki hangi marka daha güvenlidir bilginiz var mı ?
Tamamdır çok teşekkürlerAwox ile tekrar deneyin
Bu marka yüzünden bir hafta kendime gelememiştimMerhaba hanımlar :)
Benim adetime 6 gün var normalde 10 gün öncesinden belirtim olurdu ama şu an hiçbir belirtim yok bende meraktan ve heyecandan gidip days doctor markalı erken gebelik testi aldım ama bir çizgi net çıkarken diğeri biraz silik çıktı ve sonucu anlayamadım daha önce başına gelip sonuç alan var mı acaba ?
Ya öyle mi açıkçası bende çok ümitlenmek istemiyorum aylardır deniyoruz çünkü demek ki güvenilir değilmiş diğer arkadaşların yazdığı markayı alacağım ve bu yaptığım testi görmezden gelicemBu marka yüzünden bir hafta kendime gelememiştim
Ay bide övüyorlar satmak için ya yazıkTamam halbuki days doctor markasını eczacı çok övdü bende ona güvenerek almıştım ama sizin dediğiniz markayı alayım o zaman çok teşekkürler
Tamamdır peki 6 gün önce test yapmak için erken mi bir kaç gün daha mı beklemeliyim bugün merakıma yenildim birazAy bide övüyorlar satmak için ya yazık
insanlar üzülüyor sonra siz garantiye alın kaliteli alın net sonuç görün ben bu ay öyle yapcam
Bence bekleyin 2/3 gün daha ya sizi anlıyorum bende 4. Ay bu ay heo 10 gün önceden yapıyordum umut işte 7 gün kaldı daha yapmaya başlamadım 4 gün kala belki yaparım eşim yapmamı istemiyor ama belki alabilirsen yaparım alamazsam yapamam zatenTamamdır peki 6 gün önce test yapmak için erken mi bir kaç gün daha mı beklemeliyim bugün merakıma yenildim biraz
Peridictor derim geçerim awox da iyiPeki hangi marka daha güvenlidir bilginiz var mı ?
Canım bunda varmı bakarmısın acaba reglme 4 gün var regl belirtisi yokMerhaba hanımlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?