• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce sonuç nedir ?

TomrisHatun34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2025
6
3
1
34
Merhaba hanımlar :)
Benim adetime 6 gün var normalde 10 gün öncesinden belirtim olurdu ama şu an hiçbir belirtim yok bende meraktan ve heyecandan gidip days doctor markalı erken gebelik testi aldım ama bir çizgi net çıkarken diğeri biraz silik çıktı ve sonucu anlayamadım daha önce başına gelip sonuç alan var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_2115.webp
    IMG_2115.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_2116.webp
    IMG_2116.webp
    51,8 KB · Görüntüleme: 30
Benim adetime 6 gün var normalde 10 gün öncesinden belirtim olurdu ama şu an hiçbir belirtim yok bende meraktan ve heyecandan gidip days doctor markalı erken gebelik testi aldım ama bir çizgi net çıkarken diğeri biraz silik çıktı ve sonucu anlayamadım daha önce başına gelip sonuç alan var mı acaba ?
Güvenmeyin benim daha koyuydu hatalı çıktı hele bu marka adı çıkmış bi marka güvenilir test yapın

Bu marka yüzünden bir hafta kendime gelememiştim

Tamam halbuki days doctor markasını eczacı çok övdü bende ona güvenerek almıştım ama sizin dediğiniz markayı alayım o zaman çok teşekkürler
Ay bide övüyorlar satmak için ya yazık
insanlar üzülüyor sonra siz garantiye alın kaliteli alın net sonuç görün ben bu ay öyle yapcam

Tamamdır peki 6 gün önce test yapmak için erken mi bir kaç gün daha mı beklemeliyim bugün merakıma yenildim biraz ☺️
Bence bekleyin 2/3 gün daha ya sizi anlıyorum bende 4. Ay bu ay heo 10 gün önceden yapıyordum umut işte 7 gün kaldı daha yapmaya başlamadım 4 gün kala belki yaparım eşim yapmamı istemiyor ama belki alabilirsen yaparım alamazsam yapamam zaten

Canım bunda varmı bakarmısın acaba reglme 4 gün var regl belirtisi yok

Eklentiler

• IMG_7269.webp
    IMG_7269.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 13
Back
X