Sizce takıntılı mıyım?

sonsuzluk0607

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
514
102
323
kızlar mrb:)

sizle paylaşmak istediğim birşey var:) ben bakımlı bir kişi olarak,,
saçlarımın daha gür,tırnaklarımın daha sağlıklı ve sert,uzun...yüz tüylerimin daha az, kaşlarımın daha kalın,göbeğim ve kalçamın daha küçük olmasını istiyorumm:)

normalde bakıldığında gayet alımlı bir kızım genelde erkekler beni beğenir.şişman vs değilim 54kilo ve 1.69 boyundayım...ama küçük kusurlara bakıp mutsuz oluyorum.sizce takıntılı mıyım?? sizinde böyle istekleriniz oluyor mu?

bir de tüm bunları yapmak istesem kaşıma ayrı gözüme ayrı tırnaklarıma ayrı saçıma ayrı yüzüme ayrı vs. krem kullanmam gerekiyor.

bakımlı ve güzel olmak ve böyle olmaya kalmak neden bu kadar zor ?
yada ben mi çok takıntılıyım??:37:

kızlar mrb:)

sizle paylaşmak istediğim birşey var:) ben bakımlı bir kişi olarak,,
saçlarımın daha gür,tırnaklarımın daha sağlıklı ve sert,uzun...yüz tüylerimin daha az, kaşlarımın daha kalın,göbeğim ve kalçamın daha küçük olmasını istiyorumm:)

normalde bakıldığında gayet alımlı bir kızım genelde erkekler beni beğenir.şişman vs değilim 54kilo ve 1.69 boyundayım...ama küçük kusurlara bakıp mutsuz oluyorum.sizce takıntılı mıyım?? sizinde böyle istekleriniz oluyor mu?

aslinda sac bakimi ve tirnak kolay burada cilt bakimi bölümüde var,bol bol viatmin almaya calisabilirsin dogal yolla sebze meyve balik,yüz tüylerin bilmiyorum ne boyutta ama lazer en iyi cözüm diyorlar,bende yapacagim bunu.

kaslarin daha gür görünsün diye mesela asiriya kacmadan kasboyasi sürebilirsin,,güzel oluyor,bende yapiyorum,göbegin ve kalcan aslinda o kadar fazla göze batmiyordur,cünkü kilon süper boyuna göre,azicik olsa bile sorun degil inan,hatta belki güzel bile duruyordur inan ki ama sana asiri gelebiliyordur:34:

aslinda sac bakimi ve tirnak kolay burada cilt bakimi bölümüde var,bol bol viatmin almaya calisabilirsin dogal yolla sebze meyve balik,yüz tüylerin bilmiyorum ne boyutta ama lazer en iyi cözüm diyorlar,bende yapacagim bunu.

kaslarin daha gür görünsün diye mesela asiriya kacmadan kasboyasi sürebilirsin,,güzel oluyor,bende yapiyorum,göbegin ve kalcan aslinda o kadar fazla göze batmiyordur,cünkü kilon süper boyuna göre,azicik olsa bile sorun degil inan,hatta belki güzel bile duruyordur inan ki ama sana asiri gelebiliyordur:34:

yaa orası öyle olabildiğince yapmaya çalışıyorum:) ama işte tüm bunları düşününce bir bayan olarak çok fazla şey yapmamız gerekiyor bakımlı olmak için:(

aslında hepimizde bazı konularda takıntılıyız..kabul etsekde etmesekde..benim sayısız takıntılarım var mesela..

mesela tatlım??? mesela erkek arkadaşım bana çok abartıyorsun diyor.ama bence bakımlı olmayınca da kendi vücuduna değer vermiyormuşuz gibi geliyor bana:(

21 yaşındayım tatlım:)

bence bu yaşlarda böyle hissetmen normal, yıllar geçtikçe kendini olduğun gibi sevmeye başlıcaksın, değiştiremeyeceğin yerlerini sevmeyi dene bence:13:

zaten bakımlı bi kızmışsın, extra extra şeyler için kendini yormaya değmez bence, ama ben bundan zevk alıyorum diyosan o başka:13:

mesela tatlım??? mesela erkek arkadaşım bana çok abartıyorsun diyor.ama bence bakımlı olmayınca da kendi vücuduna değer vermiyormuşuz gibi geliyor bana:(

Evet cnm sana katılıyorum bakımı bende çok seviyorum ve her kadında kendine bakmalı.. Ama benim takıntılarım sanırım daha farklı örneğin;gardolabımın kapakları sürgülüdür benim..Gündüz ve (gece özellikle)yatarken kapakları tam dengeli şekilde kapalı durmalı..Asla azda olsa açılmamalı..başında bekler uğraşırım..yapmadığım şey değil..:44:

bence bu yaşlarda böyle hissetmen normal, yıllar geçtikçe kendini olduğun gibi sevmeye başlıcaksın, değiştiremeyeceğin yerlerini sevmeyi dene bence:13:

zaten bakımlı bi kızmışsın, extra extra şeyler için kendini yormaya değmez bence, ama ben bundan zevk alıyorum diyosan o başka:13:

herkes güzel görünmeyi sever ama bu oldukça yorucu oluyor. şu an üniversitede okuyorum ve istesem de zevk alsam da öyle uzun uzadıya istediğim kadar ilgilenemiyorm kendimle.ama keşke bi makine filan olsa girsek harika bir şekilde çıksak:) harika olmaz mıydı:)

ve belki dediğin doğrudur.yaşımla alakalıdır:3:

Evet cnm sana katılıyorum bakımı bende çok seviyorum ve her kadında kendine bakmalı.. Ama benim takıntılarım sanırım daha farklı örneğin;gardolabımın kapakları sürgülüdür benim..Gündüz ve (gece özellikle)yatarken kapakları tam dengeli şekilde kapalı durmalı..Asla azda olsa açılmamalı..başında bekler uğraşırım..yapmadığım şey değil..:44:

puhahaha iyiymiş fıstık:) :8:

Ben de öyleyim, hele de yavaş yavaş evlilik çağına gelince insan kulağından tut ayağına kadar takıyor. Vücudunuzda fazla kilo, selülit,çatlak ve tüy varsa bunlar güzelliğin önündeki en büyük engellerdir :) Aslında doğal olmak hoş,sadece vücut temizliğine bak yeter..Hayat kendimizle uğraşmakla geçirmeyecek kadar değerli ama zaman bakım zamanı resmen. Dışarıdaki kızları görüyoruz,hepsi düğüne gidiyor mübarek :)Malesef insan kendine engel olamıyor, haklısınıuz.

yooo bence normal.
insanoğlu hepimiz her konuda böyle değilmiyiz ki..
eşya alırız beğenerek severek 1 sene geçmez sıkılırız..
giysi alırız hoplaya zıplaya 2 defa giyer sıkılırız..
saçımızı boyarız sıkılırız..
seninkide böle bişi hep daha fazlasını daha güzelini isteriz doyumsuzluk

hıı iyi bişimi hayır değil şükretmeyi bilmeli insan ama doymayı bilmek bunun farkına varmak benim saçım böyle güzel gür olsa nasıl baş edicem tara şampuanla kremle fön çekmeside zor hemen bozulur gibi düşünmeyi dene..

inşallah tek kafana taktığın bunlar olur ben daha büyük şeyleri kafama taktığımdan(hastalık, geçim şartları, oğlum vs) hiç bunlara sıra gelmiyor

Bence fıstık gibi kızsın,bunlarla canını sıkmana değmez .. biraz abartmışsın gibime geldi :26: Kendinle barışık ol,kendimi sana anlatsam imtihar edersin :1: :1:

bence takıntılı değilsin.... cunku senın istediğin özellikleri genellikle tüm bayanlar ister cnm :::::)

Back
X