- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 senelık falan evlıyım canım..Mesafe koysaniza madem. Aramiyorsun diye bir kez der iki kez der sonra belki bi kavga çıkarır ama sonra bikar eninde sonunda. Yeni gelin misiniz anlamadim ki:))
Bak bunlar hep tecrübe ayni binada otursanz bile kendinize bi arkadas grubu kurun bi kursa yazilin boylece bahaneniz de olur.
Böyle ortama alışık olmayınca zor tabii. Ama kendine bi arkadaş ortami kurmani kesinlikle tavsiye ediyorum ve bu ivir zivir değil bi amaç için biraraya geldiğin planli bi grup olursa güzel olur. Suan böyle hissediyorsan bi kaç seneye sen çözersin bu olayi da o zamana kadar üzülduklerine yanarsin.1,5 senelık falan evlıyım canım..
ya mesafe koymak da işe yaramıyorkı.bırde ne kadar mesafe koyabılırsın kı eşimin ailesi sonuçta..
bırde her aılede sıkıntı olur ya bızım evın sıkıntıları onların evın sıkıntıları hep.o kv me sunu demıs,kp bunu demıs.akrabası komsusu bıktım.bosuna bızım canımız sıkılıo.onlarda ne kavga olsa neye kızsalar bızım evde duyuluo.sonrada oglum benı acıle gotur.yok tansıyonum yok sınır krızı
kınamıyorum,Allah başa vermesın ama evlendım evlenelı agır gelıyo..
eşime söyledim farklı apartmana taşınalım diye,farklı apartmanda daha da burnumuzdan getırırler gelmıonuz cagırmıonuz dıye dedıben sizin yerinizde olsam önce ilçenin en uç noktasına tasınırım..
orda hergun onları görmeyecek sekılde miss gibi dersime calısırım gelmek ıstedıklerı zamnda derslerımı bahane ederım..
sonrada atanır merkeze ışınlanırım..
cunku sımdı merkeze tasınsan işe girmem lazım dıyorsunuz
1.ztn hamılesın fazla calısamazsın
2.hem calısıp hem dersane hem hamılelık zor olur..
sen en güzeli once ılce ıcınde tasın hemde anlasınlar onlardan uzak durmak ıstedıgınızı merkez ıcın zemın haırlamıs olursunuz hem öle kolay gıdıp gelmezler sıze..
eger bulundugunuz ılcede dersane varsa gıtmekte fayda varsa gıdın tabı eger hamılelık zor dersenız ınternette vıdeo anlatmlı programlar var satın alıyorsunuz onu alıp evde sıstemlı calısabıırsınız ama nolur herseyı bırakın onu bunu şunu atanın bu sene inşaallah..