sizce telefonum takipte mi

nevbaha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2011
373
4
46
Ankara
arkadaşlar öncelikle herkese iyi,mutlu,huzurlu sabahlar diliyorum.
sorumu nasıl soracağımı da bilemiyorum. benim telefonumda hafta sonu hat değişimi yapıldı.
aveaya geçtik.faturalı şirket hattı. eşim işyeri sahibi. sorun şu ki ben kimi ararsam, çaldırırsam veya beni kim arar veya çaldırırsa
hemen peşi sıra kısa mesaj iletiliyor yazısı çıkıyor.kimseye mesaj gittiği filan yok.aklıma sizlere danışmak geldi.bunu bilse bilse kadınlar kulübü
arkadaşlarım bilir dedim.bana fikir verirseniz sevinirim....
bu nedir:27:

valla kesin aveayı ara
netten kak canım ya 4 ile başlayan genel müşteri temsilciliğine sor

bizim iş yerinde kaçakçılık olmuş o yüzden polis takipteymiş bizim haberimiz yoktu o yüzden binadaki bütün telefonlar dinleniyormuş ve arkadaşın telefonundan da aynı şekilde mesaj iletildi yazardı. dinlenme bitmiş ve şimdi msj gitmiyor.

Bence başka bir hat alın. Sinir bozucu bir durum çünkü.
Gayet avantajlı tarifeler var.
Böyle dinleniyor muyum takip mi ediliyorum demektense...

benim eşimin tel.da faturalı avea şirket hattı falan değil ondada oluyo hep
bizde bu ne diye hep merak ettık.birdefatura detayına bakıyorum ben
ordada avea lınea diye biyere mesaj gitmiş hep ama ücretlı değil bende eşime
bu ne niye buna msj atıyosun falan demiştim oda ben atmıyorum kendiliğinden oluyo demişti.
acaba telefon yonlendirmede olsa böyle bi msj gelebilirmi ben yonlendirme olabileceğinden şüpheleniyorum hep..

tatlm dinlenmeyen var mı ki :6: benim teli dinlemeye başladıklarında ilk çok acemiceydiler ben telefon açıyorum ilk oradan tel açılıyor alo diyordum ses yok:27: nerde saf var beni buluyor diyordum resmen hatta bir kere telefonda biriyle konuşuyorum dedi yha senle konuşuyorum sanki başka biri daha var hatta diye :9: yani seni bilmem ama alelen belli oluyor dinledikleri bazen ama artık 2 senedir tık yok 1 sene boyunca ama resmen dinlendiğimi bile bile yaşadım ama ne tesadüf 2 hattım var bnm de dikkatimi avea dayken çekmişti...:26: enterasan

İş yeri hattın, iş yerinin santrali üzerinden bağlanan bir hat mı ? Yani yönlendirilmiş veya dahili hattı mı ? İş yerinden birilerini aradığında kısa kod ile mi arıyorsun ? Yoksa direk alan kodu, kod v.s şeklinde mi arıyorsun ? İş harici, her hangi bir yeri aradığında hat alıyor musun ? Yada başına bir kod koyup ondan sonra mı numarayı yazarak arıyorsun ?

Neden mi sordum canım ? Artık pek çok işyerinde, santraller zaten digital tüm gelen giden telefon kayıtları kayıt altına alınıyor.
Ve kullandığın hat, iş yerinin santraline bağlı bir hat ise yada oradan yönlendirilen bir hat ise, dinlenilmesine gerek yok :) Zaten kayıt altına alınıyordur.

çok dikkat et kesinlikle dinleniyor olabilirsin, diğer yazılarından eşinin kıskançlığı da belli gerçi en son eşin önüme ilk çıkanla evlencem dedi yamıştın ama ... sen dikkat et nafaka vermemek için felan kumpas kurabilir

Back
X