• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce tesadüf mü, yoksa benim mucizem mi?

RapheLLa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
7
0
0
İstanbul
Kızlar siteye 2 yıl önce üyeydim ama üyeliğimi sildirmiştim şimdi bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, tekrar aranıza döndüm
Ben birini seviyorum. öyle ki benim beyaz atlı prensim diyebileceğim biri.
Rüyamda onunla nişanlandığımı gördüm ( ama öyle sıradan bir şey değildi) anlatmak istemiyorum şimdilik. daha sonra onun imkansız olduğunu söyledim kendime kendime bana bakmaz, beni sevmez gibilerinden. ama sosyal paylaşım sitesinde benden hemen sonra imkansız diye bir şey yoktur yazmış biran çok şaşırdım ve içimi bir umut kapladı
sizce tesadüf müydü yoksa dularımın karşılığını yavaş yavaş almaya başlıyor muyum?
kendisi dizilerde ufak tefek rol alırdı eskiden şimdi güzel bir kanalda başrol. bu yüzden imkansız olduğunu düşünüyordum
sorunumu tam anlatamadım sanırım ama tesadüf olduğunu mu düşünmeliyim es mi geçmeliyim yoksa tamamen kafamdan atmalı mıyım?
bana yardım edin kk hatunları:5:

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Kızlar siteye 2 yıl önce üyeydim ama üyeliğimi sildirmiştim şimdi bir konuda yardımınıza ihtiyacım var, tekrar aranıza döndüm
Ben birini seviyorum. öyle ki benim beyaz atlı prensim diyebileceğim biri.
Rüyamda onunla nişanlandığımı gördüm ( ama öyle sıradan bir şey değildi) anlatmak istemiyorum şimdilik. daha sonra onun imkansız olduğunu söyledim kendime kendime bana bakmaz, beni sevmez gibilerinden. ama sosyal paylaşım sitesinde benden hemen sonra imkansız diye bir şey yoktur yazmış biran çok şaşırdım ve içimi bir umut kapladı
sizce tesadüf müydü yoksa dularımın karşılığını yavaş yavaş almaya başlıyor muyum?
kendisi dizilerde ufak tefek rol alırdı eskiden şimdi güzel bir kanalda başrol. bu yüzden imkansız olduğunu düşünğyordum
sorunumu tam anlamadım sanırım ama tedasüf olduğunu mu düşünmeliyim es mi geçmeliyim yoksa tamamen kafamdan atmalı mıyım?
bana yardım edin kk hatunları:5:

Evrende tesadüf yoktur canım, yaşanan her olay ilahi gücün izniyledir. Kendimi senin yerine koyuyorum, ben buna işaret gözüyle bakardım. En azından o çocuk senin adına imkansız değil gibi düşündürttü bana olay. Rüya yorumunu bilemem, hoşlnmıyorum açıkçası rüya yorumlarından. Ama en azından seni çok mutlu etmiş rüyan :) Hem şunu söyliim, bilinçaltı kaynaklı rüyalar var biliyosun ama rahmani, şeytani rüyalar da var. Misal, yaa ben bunu rüyamda görmüştüm ama diyen biriyle illaki karşılasmıssndr. Karşılaşmadıysan da ben çok tanıyorum yakınen, var yani :) Çok uzattım kusura bakma :) toparlıyorum hemen :), Evrende imkansız da tesadüf de yoktur. Biz görmek istemeyiz bence ya da göremeyiz, Çünkü bilinçaltımız ya bak hep böyle umutlanıyosun, sonra üzülüyosun tamam artık unut onu,basit bi tesadüf sadece der. Ya da şeytanlar biz üzülelim, buruk yaşayalım bilinçsiz yaşayalım diye imkansız bu, hayal aleminde mi yaşıyosun der. Ya da şeytan görünümlü insanlar of saçmalama der, ki şeytan bizi etkilediği gibi onları da pek rahat etkiliyor. Bence güzel düşün, güzel olsun :) Ama asla saplantı haline getirmeden :)

Evrende tesadüf yoktur canım, yaşanan her olay ilahi gücün izniyledir. Kendimi senin yerine koyuyorum, ben buna işaret gözüyle bakardım. En azından o çocuk senin adına imkansız değil gibi düşündürttü bana olay. Rüya yorumunu bilemem, hoşlnmıyorum açıkçası rüya yorumlarından. Ama en azından seni çok mutlu etmiş rüyan :) Hem şunu söyliim, bilinçaltı kaynaklı rüyalar var biliyosun ama rahmani, şeytani rüyalar da var. Misal, yaa ben bunu rüyamda görmüştüm ama diyen biriyle illaki karşılasmıssndr. Karşılaşmadıysan da ben çok tanıyorum yakınen, var yani :) Çok uzattım kusura bakma :) toparlıyorum hemen :), Evrende imkansız da tesadüf de yoktur. Biz görmek istemeyiz bence ya da göremeyiz, Çünkü bilinçaltımız ya bak hep böyle umutlanıyosun, sonra üzülüyosun tamam artık unut onu,basit bi tesadüf sadece der. Ya da şeytanlar biz üzülelim, buruk yaşayalım bilinçsiz yaşayalım diye imkansız bu, hayal aleminde mi yaşıyosun der. Ya da şeytan görünümlü insanlar of saçmalama der, ki şeytan bizi etkilediği gibi onları da pek rahat etkiliyor. Bence güzel düşün, güzel olsun :) Ama asla saplantı haline getirmeden :)

Çok güzel bir yorum olmuş katılıyorum
İmkansız ve tesadüf diye bir şey bence de yok. Hayat bir düzen içinde ince ince nakış gibi işlenmiş, böyle yürüyor
Bence rüyan sana umut olsun ama arkadaşın dediği gibi saplantı haline getirmeden. En azından bana denersen olur gibi geldi. Umarım her şey dilediğin gibi olur :34:

Bende kısa bir süre önce daha önce hiç görmediğim birini rüyamda gördüm. Ve o kişi kısa bir süre önce ayrıldığım kişinin arkadaşı çıktı. Bunuda tesadüfen öğrendim. Engel olamıyorum duygularıma, benim gözümde de imkansız o.
Ama ne kadar atmak istesemde atamıyorum aklımdan, kalbimden. Birşeyler yapmak istiyorum ama elim kolum bağlı ne yazık ki. :ssz:

Back
X