Sizce test ne zamn yapmalıyım?

Busrasez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
3.534
2.101
133
29
Kızlar tekrar merhaba önceki konumda demiştm adetme altıgün kala kahverngi koyu akıntm geldi dye bgn adet günmdü olmadm kasklarm agrıdı olur dedM grlmedi iki gün önce idrar testi negatf cktı sizce ne zaman yapmlym yerlşme kanamsı mu şimdi bunu yaşayp sonra ne zmn test yaptınızz acil yardm edeblrmsnz:eek::halay:

Kızlar tekrar merhaba önceki konumda demiştm adetme altıgün kala kahverngi koyu akıntm geldi dye bgn adet günmdü olmadm kasklarm agrıdı olur dedM grlmedi iki gün önce idrar testi negatf cktı sizce ne zaman yapmlym yerlşme kanamsı mu şimdi bunu yaşayp sonra ne zmn test yaptınızz acil yardm edeblrmsnz:eek::halay:
Yumurtlaman ne zamandı?kaç gün geçtiyse ona göre hesapla

Kahve akintidan 1 hafta snra adet olmustm ben ama diger ay hamile kaldim cnim. 1hafta dha bekle olmazsan test yap
Cnm yerlşme kanamsı oluymş galıba ama cok yaşayn olmş böle bilmyrm kafam karştı bende mi olrm acep:KK17:

Ya canım İnşAllah hamilesindir bende adete iki gen kala yaptığımda negatifdi adet günü yaptım çıktı ama bence bi dene istersen kahverengi bendede olmuştu 1gün kala ama

Yerleşme kanaması olduğu gün silikte olsa çizgi belli oluyor. Geç döllenme gibi bir durum yoksa hamile olma ihtimaliniz çok düşük. Emin olmak için bir kan testi yaptırabilirsiniz

Çok olmuş aslında,neden negatif çıktı ki?elinde testin varsa bikaç gün sonra yine dene bence şansını,ben senin yerinde olsam 2 günden fazla bekleyemem,çatlarım meraktano_O
Cbm gecn ay iki hafta geckmşti stresten ondn sabredyrm ama cnm o zmn böle khverengi akntım gelmemşti ? Anlmdm gitti cnm anlcn birde yerlşme kanamsnda gec ckyrmş idrrda okmştm ama ondn cnm test yapmm direk kan veririm dyrm hem gcn ay hiç belrtm yoktu bu ay kasklrm agryr gögslrm acyr ondn cnm bu ayda düşünmedk çlşma yapmdk olrm sandm olmadm :(

Ya canım İnşAllah hamilesindir bende adete iki gen kala yaptığımda negatifdi adet günü yaptım çıktı ama bence bi dene istersen kahverengi bendede olmuştu 1gün kala ama
Ayy kız ciddimsn umut oldun bana ya :) senndemi koyu kahveydi cnm iki gün önce yaptgmda cnm negtfti sence yapsm ckar mı cnm ?

Yerleşme kanaması olduğu gün silikte olsa çizgi belli oluyor. Geç döllenme gibi bir durum yoksa hamile olma ihtimaliniz çok düşük. Emin olmak için bir kan testi yaptırabilirsiniz
Cnm baxlrn gec ckyrmş idrrda iki gün önce yaptm ckmadı beklym diyrm olmazsam kan yaprm dyrm

Yok mu başka yaşayan tek ben yaşadm galiba:KK64:

shnky
25-11-10, 19:11
benim hamile kaldığım ay bu şeklde olmuştu adet günümden 4-5 gün önce kahverengi çok küçük miktarda leke gelmişti.tam adet günümde test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim.Ayrıca kasık ağrısı yaşayan da oluyor hamileliğin ilk belirtilerinde.Hayırlısı olsun hakkında

Kzlar bakın yaşayanlar varmş onunmeleyi onunmeleyi

shnky
25-11-10, 19:11
benim hamile kaldığım ay bu şeklde olmuştu adet günümden 4-5 gün önce kahverengi çok küçük miktarda leke gelmişti.tam adet günümde test yapıp hamile olduğumu öğrenmiştim.Ayrıca kasık ağrısı yaşayan da oluyor hamileliğin ilk belirtilerinde.Hayırlısı olsun hakkında

Kzlar bakın yaşayanlar varmş onunmeleyi onunmeleyi
Evet canım kasık ağrıları bide adet sancısıda yaşadım ben İnşAllah sende hamilesindir

Back
X