Sizce test pozitifmi kızlar yardım edin

Ben de ikinci çizgiyi gördüm, Hayırlı olsun. Bi an önce kesin kan sonucu bekliyoruz :)

Çok silik 2. Çizgi var hayırlı olsun artık her gün o 2. Çizginin rengi koyulaşir:)

2 gün sonra sabah ilk idrarla dahada koyulaşir canım o .
Istersen bekle istersen kana git hayırlı olsun bende gördüm

Hayırlı olsun :) allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar kan testi yaptırdım galiba negatif tam anlamadım dün idrar testinde ikinci çizgi silik çıkmıştı

heyecanlanmıstım dün sılık cizgiyi gördugumde simdi üzülmedim desem yalan olur

adet gününüz gecikmeden idrar testi yapmışsınız. 4-5 gün gecikmeli yapmalısınız ki bu testlerde böyle oluyor. ikincisi kan testi tam sonuç verir ve tekrar tekrar kan testine gerek yoktur diye biliyorum...

ben çizgi göremedim diğerinin etkisiyle göz yanılması olabilir rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah hayırlı zamanlarda ben dahil isteyen herkese nasip etsin rabbim

İlk kez gebelik testi yapacaktım, adetim 3 gün geçikmişti. İlk kez yapacağım için heyecanlıydım ve idrari teste damlattiktan sonra testi elimden düşürdüm. Sonra seninki gibi hayalet bi ikinci çizgi çıktı. Çok mutlu olmuştum.. Ama ortada bişey yokmuş, adetimin gecikmesi bana yapılan bi iğne yuzundenmis.. Ve sanırım testteki çizgi de testi düşürdüğüm için oluşmuştu.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sayıda hayırlı cinsiyette sağlıklı evlat nasip etsin hepimize

heyecanlanmıstım dün sılık cizgiyi gördugumde simdi üzülmedim desem yalan olur
Canim ama kendin yazmissin ilk yaptigimda yoktu 2 gun sonra baktim ikinci cizgi cikmis die ayni testten bahsediosan zaten ilk 10 dk sonrasi cikan sonuclara itibar etmemek gerekio cnk sonradan beliren cizgi buharlasma cizgiside olabilio. Adetin gecikmeden test yapmamani tavsiye ederim bende

Canım bence daha sonra bir daha dene adet tarihinden sonra çünkü döllenme tarihin çok etkiliyor sonucu benim adetten bir hafta önce belirtilirim başlamıştı meğerse önceki ay üstüne adet gormusum öğrendiğimde bebek büyümüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…