Sizce test yapmalı mıyım ???

ennur01

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2012
37
0
16
Adana
bana bi fikir verirseniz çok sevinicem.Bu ay incir ve havuç suyunu denemiştim.dün adet günümdü olmadı.hemen umutlanmakta istemiyorum ama meraktan ölüyorum.Normelde benim adetlerim 27 günde olur.hiç geç gelmez.eşim kızıyor çok kafaya takıyorsun bi gün geçikince test mi yapılır diyo.haklı da bence.ama içim içimi yiyor.beklemek çok zzor.
Birde ben adet olurken bacaklarım ağrırdı çok kötü bir şekilde.şimdi de ağrıyor fakat çok değil.belim ,sırtım omuzlarım ağrıyo ve bu sabah mide bulantısı ve üşümeyle uyandım.belki piskolojik olabilir.sizce test yapmalı mıyım bu durumda ???

Canim su an senin yerinde olsam hic beklemezdim yapardim... gecen ay 2 3 gun oncesinde yapmis olup olumlu sonuc almistim kimyasalla sonuclandi ...
Bence yap... hem ne kaybedersin ki ? Icinde rahatlamis olur.... umarim guzel bi sonuc alirsin ♥♥♥

üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın. bu gün alıp yarın ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak.

üzüldüm senin adına inşallah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsın. bu gün alıp yarın ilk idrarımla yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak.

hamilelik testleri ilk idrarla yapılmaz yanlış sonuçlar verir.İnşallah hamilesindir.Ben adet günümde yapmıştım pozitif çıkmıştı

Benim bildigim vede cogu kisinin dedigine gore ilk idrarla yapildiginda daha dogru sonuc vermesidir canim.... yada gun icerisinde 3 saat birsey icmeyip tuttugun idrarinla testin yapilmasi.... ♥♥♥

benim bildiğim kadarıylada ilk idrarda daha kesin sonuç verir diye biliyorum ama en kesin sonuç yine de kan testinde çıkar.inşallah hamileyimdir ya.1 seneden beri istiyoruz bi sorun olmamasına rağmen RABBİM nasip etmedi.inşallah zamanı gelmiştir.inşallah Rabbim in verdiği nimetlerin incir ve havuç suyunun faydası olmuştur.

Gebelik varsa evde yaptığın testte çıkar suan.gunun geçmiş çünkü
Yada direk git kan tahlili yaptir
Ins hamilelik vardır. .Allahım gönlünüze gore versin ♡

Benimde ayin 5ydi batim eşime söylemeden test yaptim negatifti hala hasta olmadim denemekten zarar gelmez yap testini bazilarinda hemencik çıkıyo icinde kalacagina denemis ol esine soyleme ins hamissjndr bol sans

Gebelik varsa evde yaptığın testte çıkar suan.gunun geçmiş çünkü
Yada direk git kan tahlili yaptir
Ins hamilelik vardır. .Allahım gönlünüze gore versin ♡

İnşallah...çıkmazsa bi de çok bbüyük bi hayal kırıklığı olur.o yüzden pek de cesaretim yok.Allah hakkımda hayırlısını nasip etsin.

günün geçti madem bencede idrarda bi bak....
inşallah hamilesindir...

İNŞALLAH...

geçti ama çıkar veya çıkmaz diye tereddütlerim var.Korkuyorum hayal kırıklığı olur diye.

sen yap çıkmazsa biraz daha beklersin 2 gün sonra tekrarlarsın testi regl olmazsan...
böyle beklemek çok daha zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…