- 25 Haziran 2022
- 2.219
- 1.991
- 83
- 29
- Konu Sahibi TurnaBulut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır reglime 1 hafta var şüphelendim ondan test yaptım başta varla yok arasındaydı yarım saat bekledim elime aldığımda ince silik çizgi çıktıİlk açtığımda var gibi ama çok silik sonra dikkatli bakınca yok gibi. Gecikme var mı?
Bende atayım benimkide böyle bişi var mı yok mu bakın olamz mıSizce pozitif mi kan vericem
Atsanaa bakalımBende atayım benimkide böyle bişi var mı yok mu bakın olamz mı
Seni allah kahretmesin bu markayı hiç duymadım ama resmen var görünüyor. İnşallah vardır kuzum
Reglin gecikti mi ? Bata ne kadar var?Lütfen bakar mısınız çok heyecanlıyım 1,5 yıldır çocuk istiyoruz
Reglin gecikti mi?İnşallah çok istiyorum bu markanın çok güzel ürünleri var instagramdan bakabilirsiniz işte emin olamadım bende yarın yine yapıcam
Hayır 1 gün kala yaptım testiReglin gecikti mi ? Bata ne kadar var?
Ama bayaa net çıkmış yarın sabah başka marka testle dene yada kan ver bence kesin sonuç. En net kanda öğrenirsinHayır 1 gün kala yaptım testi
Yani var mı diyorsun bazıları kuruma çizgiside olabilir ditor inanki yarın test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa çünki her ay negatif negatif korkuyorum artıkAma bayaa net çıkmış yarın sabah başka marka testle dene yada kan ver bence kesin sonuç. En net kanda öğrenirsin
Ne kadar sürede çıktı bu çizgi?Yani var mı diyorsun bazıları kuruma çizgiside olabilir ditor inanki yarın test yapmaya korkuyorum ya çıkmazsa çünki her ay negatif negatif korkuyorum artık