- Konu Sahibi TurnaBulut
Yani ne diyeceğimi bilemedimSen bişey görüyor musun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani ne diyeceğimi bilemedimSen bişey görüyor musun?
Teşekkür ederimSanki çok silik bi çizgi var gibi yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim
Ya ben sabah erken uyandım yaptım iki dakika bekledim çıkmadı yok dedim üzüldüm öyle çekmeceye attım çıktım öğleden sonra baktığımda böyle bi çizgiyle karşılaştım analmadım ama ondan 1 saat sonra baktım karanlıktı ondan mı ama görmedim sanki çizigiyi sonradan gördümNe kadar sürede çıktı bu çizgi?
Çok net görünüyorEki Görüntüle 3631325 Benimde böyle 1 hafta var regl
Valla korktum daha öncede bu marka yaptım ama bişey yoktuÇok net görünüyor
Hangi marka ? Ne kadar sürede çıktı? Gecikme var mı?Valla korktum daha öncede bu marka yaptım ama bişey yoktu
Gecikme yok albi marka ama erken yumurtlamadan şüphelendim mesela 3 4 Ağustos ilişki oldu 5 6 da akıntı oldu ovilasyon pik çıktıHangi marka ? Ne kadar sürede çıktı? Gecikme var mı?
Albi için doğru diyende var yanlış çıkarıyor diyende. Bence regl bekleyin. Yada 2 gün sonra tekrarlayın farklı markaylaGecikme yok albi marka ama erken yumurtlamadan şüphelendim mesela 3 4 Ağustos ilişki oldu 5 6 da akıntı oldu ovilasyon pik çıktı
Regl geçsin bakalım kızımda 3 gün kala nere çıktı beta 115 di bu ay istemedim ama olursada diğer ay stresten kurtulurumAlbi için doğru diyende var yanlış çıkarıyor diyende. Bence regl bekleyin. Yada 2 gün sonra tekrarlayın farklı markayla
İnşallah vardırRegl geçsin bakalım kızımda 3 gün kala nere çıktı beta 115 di bu ay istemedim ama olursada diğer ay stresten kurtulurum