M mavisimmm Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2010 142 0 96 İstanbul 25 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisimmm #1 merhaba doktorbey 4 senelık evlıyım unun 3 senesı korunmuyorm ve duzenlı jınekologa gıdıyorum klomenle 6 aydna fazla hamıle kalmaya calısdım olmadı bır kere catlatma ıgnesı denedım gene olmadı ve 2 sene suren tedavıler enson tsh yaptırdım ve 12.5 cıkdı suan levıtıron kullanıyorum ıkıaydırr ve doktorum artık rahım fılmı ıstedı buay cunku hıcbır nedenı olmadını söledıı hamıle kalamamamın sızce tsh engel olurmuu hamıle kalmamama
merhaba doktorbey 4 senelık evlıyım unun 3 senesı korunmuyorm ve duzenlı jınekologa gıdıyorum klomenle 6 aydna fazla hamıle kalmaya calısdım olmadı bır kere catlatma ıgnesı denedım gene olmadı ve 2 sene suren tedavıler enson tsh yaptırdım ve 12.5 cıkdı suan levıtıron kullanıyorum ıkıaydırr ve doktorum artık rahım fılmı ıstedı buay cunku hıcbır nedenı olmadını söledıı hamıle kalamamamın sızce tsh engel olurmuu hamıle kalmamama
B Bahceci Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2010 7.568 33 0 İstanbul 25 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi mavisimmm #2 mavisimmm .!.: merhaba doktorbey 4 senelık evlıyım unun 3 senesı korunmuyorm ve duzenlı jınekologa gıdıyorum klomenle 6 aydna fazla hamıle kalmaya calısdım olmadı bır kere catlatma ıgnesı denedım gene olmadı ve 2 sene suren tedavıler enson tsh yaptırdım ve 12.5 cıkdı suan levıtıron kullanıyorum ıkıaydırr ve doktorum artık rahım fılmı ıstedı buay cunku hıcbır nedenı olmadını söledıı hamıle kalamamamın sızce tsh engel olurmuu hamıle kalmamama Genişletmek için tıkla... Merhaba TSH hormonunuzun 4.00 ın altına inmesi gerekir. İlaç kullanıryosunuz ama ara ara (ayda 1 ) kontrol ettirmeniz gerekir. Bu arada rahim filmide çektirin. Geçmiş olsun İyi günler dilerim
mavisimmm .!.: merhaba doktorbey 4 senelık evlıyım unun 3 senesı korunmuyorm ve duzenlı jınekologa gıdıyorum klomenle 6 aydna fazla hamıle kalmaya calısdım olmadı bır kere catlatma ıgnesı denedım gene olmadı ve 2 sene suren tedavıler enson tsh yaptırdım ve 12.5 cıkdı suan levıtıron kullanıyorum ıkıaydırr ve doktorum artık rahım fılmı ıstedı buay cunku hıcbır nedenı olmadını söledıı hamıle kalamamamın sızce tsh engel olurmuu hamıle kalmamama Genişletmek için tıkla... Merhaba TSH hormonunuzun 4.00 ın altına inmesi gerekir. İlaç kullanıryosunuz ama ara ara (ayda 1 ) kontrol ettirmeniz gerekir. Bu arada rahim filmide çektirin. Geçmiş olsun İyi günler dilerim