Sizce tüp bebek yaptırmalı mıyım?

derinnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
119
10
68
Kayseri
Mrb ben 21 yaşındayım 1.5yıllık evliyim ve 1.5 yıllık korunmuyoruz bebeğimiz olmadı doktora gittik polikistikover olduğunu ve yumurtalarımın yavaş çalıştığını söyledi esimin de spermlerinde hareketsizlik varmış 3aydır klomen kullandım ve çatlatma iğnesi yapıldı her ay ama yine hamile kalmadım esim de proeexed die bi ilaç kullandı ama:((( araştırdığa ve doktorumun söylediğine göre aşılamayla hamile kalma şansım yüzde 30-35 civarındaymış yani çok düşük sizce direk tüp bebek yapmalı mıyım ? Tüp bebek konusunda pek bi bilgim yok lütfen yardımcı olur musunuz?

Bence erken, daha yaşlarınız çok genç, hemde yeni evli sayılırsınız. Eşin ilaç kullanmaya devam etsin, bitkisel kürleri deneyebilrsiniz sende tedavini aksatma, normal yolla olabilir. En son başvuracağınız yol Tüp bebek olmalı bence..

Bence erken, daha yaşlarınız çok genç, hemde yeni evli sayılırsınız. Eşin ilaç kullanmaya devam etsin, bitkisel kürleri deneyebilrsiniz sende tedavini aksatma, normal yolla olabilir. En son başvuracağınız yol Tüp bebek olmalı bence..

Aslında öyle ama biran önce olmasını istiyorum ve bu ilaçları daha fazla kullanmak istemiyorum ben tüp bebek için çok mu erken bi yaş sizce :( bu arada eşim 28 yaşında

Back
X