Sizce umutlanmalimiyim

Aykiz1986

Sen benim dünyamsin kızım❤
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
872
504
103
Gunaydin kizlar benim adet bitiminden hemen sonra iliski oldu 5 gun once ve gece sag kasik agrisindan uyuyamadin kramp gibi agri saplaniyor suan da hala var ve cok akinti var ruyamdada yavru kopek gordum hic adet bitimden sonra hamile kalan varmi umutlanmak istemiyorum ama elimde degil

Son düzenleme:
Burada okuduklarıma göre kalan var canım. Benim de kramp oluyordu. Adete nr kadar var peki senin? Yakınsa çok test yap bakalım. Erken olduysa eğer silik olsa da çıkıyor. Ama günün de önemli ne kadar kaldığı

Burada okuduklarıma göre kalan var canım. Benim de kramp oluyordu. Adete nr kadar var peki senin? Yakınsa çok test yap bakalım. Erken olduysa eğer silik olsa da çıkıyor. Ama günün de önemli ne kadar kaldığı
Canim adetime daha 2 hafta var henuz cikmaz benim dusugum olmustu ondada iliskiden 5 gun sonra kasik agrim olmustu sonra hamile oldugumu ogrendim ama dustu iste suan hala agri girip cikiyor ve sanki bir baski var altta bakalim hayirlisi

O zaman biraz daha bekle 10gün sonra yaparsın test. İnşallah vardır

Merhaba canım ınsalllah hamilesindir ama bence yumurtlama haftandır yumurtalarin çatlamista olabilir. Çünkü gebelik için bayagi erken dediğin ağrı gibime geliyor.

Bende 14 aydır ugrasanlardanim olmadı malesef 6 gündür hasta olmadım dün test yaptım negatif ti pazartesi kan veririm olmazsa

Back
X