- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
Gebelik var hayırlı olsunBeklenen adet tarihim dündü sanırım emin degilim 8 ocakta olmuştum regl. 28 günde bir oluyorum hep ilk defa geçen ay 30. Gün oldum.
Bu ay bugün 31. Günüm ve testim 2 saatlik idrar ile böyle.
Yani 3 gibi WC gitmiştim 5 gibi test yaptım tekrar WC gidip.
Ama kasik agrimda var regl olacak gibi ?
Aslında 6 yaşında oğlum var ama unuttum belirti nasıldı vs..
Kimyasal gebelik olabilir mi diyorum ama daha koyu olmasi gerekmezmiydi acaba bide bayaa kasık ağrım varGebelik var hayırlı olsun
10 dakkaya kadar testin geçerliliği var. 5-10 dakkadan sonra kuruma çizgisidir. İsterseniz kan testi yapınBeklenen adet tarihim dündü sanırım emin degilim 8 ocakta olmuştum regl. 28 günde bir oluyorum hep ilk defa geçen ay 30. Gün oldum.
Bu ay bugün 31. Günüm ve testim 2 saatlik idrar ile böyle.
Yani 3 gibi WC gitmiştim 5 gibi test yaptım tekrar WC gidip.
Ama kasik agrimda var regl olacak gibi ?
Aslında 6 yaşında oğlum var ama unuttum belirti nasıldı vs..
Zaten ilk beş dakikada çıktı bu çizgi10 dakkaya kadar testin geçerliliği var. 5-10 dakkadan sonra kuruma çizgisidir. İsterseniz kan testi yapın
He, kusura bakmayın ben 2 saat bekleyip baktınız sandım.Zaten ilk beş dakikada çıktı bu çizgi
Yok yok yanlış anlatmış olabilirim 2 saat önce WC ye gitmiştim anlamında dedimHe, kusura bakmayın ben 2 saat bekleyip baktınız sandım.
Valla beklenen adet gunum galiba ya dündü ya bugünAdet kac gün varken yaptınız test
Silik çıkmış var kuzum kan ver yarın acil de beta belli olmuştur hayırlı olsun inşallahValla beklenen adet gunum galiba ya dündü ya bugün
Bisey soracaktım adetime 4 gun var kasik ağrım çok var 7 gündür bugün akşam saatinde akintim geldi şeffaf beyaz hamilelik belirtisi olabilirmi senin de öyle oldumuValla beklenen adet gunum galiba ya dündü ya bugün
Bakalım yarın sabah ilk idrarla testi tekrarlicam eğer oda çıkarsa gider kan veririmSilik çıkmış var kuzum kan ver yarın acil de beta belli olmuştur hayırlı olsun inşallah
Yani ben ilk hamileligimi hatırlamıyorum hiç eski konularımi açıp okuyorum regl belirtisi ile birebir aynı ayırt edilmez yazmisimBisey soracaktım adetime 4 gun var kasik ağrım çok var 7 gündür bugün akşam saatinde akintim geldi şeffaf beyaz hamilelik belirtisi olabilirmi senin de öyle oldumu
İnşallah hayırlısı hepimiz için pazartesi salı güzel haberler alırız inşallahYani ben ilk hamileligimi hatırlamıyorum hiç eski konularımi açıp okuyorum regl belirtisi ile birebir aynı ayırt edilmez yazmisimşuan hamilemiyim bilmiyorum ama göğüs hassasiyeti falan yok kasık ağrısı var regl olcak gibi ama akintim yok diğer hamileliğimde de akıntı hiç olmamıştı ama bu herkese göre değişir umarım sizde sağlıklı bir bebeğe tez vakitte kavuşursunuz
Yani ben emin değilim kendimden net olunca yazarım mutlaka burayaBitanem hamilesin Allah’ın izni ilebizlere de dua et ne olur bebeğimiz olsun tez vakitte