Sizce varmı gebelik?

gamzeli_bebis

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21.729
Puanlar
873
Yer
İstanbul
Beklenen adet tarihim dündü sanırım emin degilim 8 ocakta olmuştum regl. 28 günde bir oluyorum hep ilk defa geçen ay 30. Gün oldum.
Bu ay bugün 31. Günüm ve testim 2 saatlik idrar ile böyle.
Yani 3 gibi WC gitmiştim 5 gibi test yaptım tekrar WC gidip.
Ama kasik agrimda var regl olacak gibi ? 😅
Aslında 6 yaşında oğlum var ama unuttum belirti nasıldı vs..

Eklentiler

• 1770488045637..webp
    1770488045637..webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 79
Beklenen adet tarihim dündü sanırım emin degilim 8 ocakta olmuştum regl. 28 günde bir oluyorum hep ilk defa geçen ay 30. Gün oldum.
Gebelik var hayırlı olsun 😇

10 dakkaya kadar testin geçerliliği var. 5-10 dakkadan sonra kuruma çizgisidir. İsterseniz kan testi yapın

Bisey soracaktım adetime 4 gun var kasik ağrım çok var 7 gündür bugün akşam saatinde akintim geldi şeffaf beyaz hamilelik belirtisi olabilirmi senin de öyle oldumu
Yani ben ilk hamileligimi hatırlamıyorum hiç eski konularımi açıp okuyorum regl belirtisi ile birebir aynı ayırt edilmez yazmisim 😀 şuan hamilemiyim bilmiyorum ama göğüs hassasiyeti falan yok kasık ağrısı var regl olcak gibi ama akintim yok diğer hamileliğimde de akıntı hiç olmamıştı ama bu herkese göre değişir umarım sizde sağlıklı bir bebeğe tez vakitte kavuşursunuz 💕

Yani ben ilk hamileligimi hatırlamıyorum hiç eski konularımi açıp okuyorum regl belirtisi ile birebir aynı ayırt edilmez yazmisim 😀 şuan hamilemiyim bilmiyorum ama göğüs hassasiyeti falan yok kasık ağrısı var regl olcak gibi ama akintim yok diğer hamileliğimde de akıntı hiç olmamıştı ama bu herkese göre değişir umarım sizde sağlıklı bir bebeğe tez vakitte kavuşursunuz 💕
İnşallah hayırlısı hepimiz için pazartesi salı güzel haberler alırız inşallah 💗💗

Bitanem hamilesin Allah’ın izni ile 🥰 bizlere de dua et ne olur bebeğimiz olsun tez vakitte ♥️
Yani ben emin değilim kendimden net olunca yazarım mutlaka buraya😀 siz ve dileyen herkes en kısa sürede sağlıklı bir şekilde hamile kalsın inşallah 💕

Back
X