Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu resmi neden kızlarsoruyor.comdan aldınız ki?
Bir zahmet kırpma zahmetinde bulunsaymışınız bari , ekran resmini al kopyala yapıştır resmen .
Daha büyük olanını atın o zaman lütfen görünmüyor. Vardır mutlaka telefonunuzdaHayır canım orayada attım ama oradaki çoğunluk anlamadığı ve hep erkekler yazdığı için buraya attim ve kırpma zahmetinde de bulunmadim
Daha büyük olanını atın o zaman lütfen görünmüyor. Vardır mutlaka telefonunuzdabu şekilde Fikir yürütemedik biz...
Canm bi cizgi var orda ama.c ye cok.yakin eger oysa var gibi ama daha uzakta olmasi gerekiyorsa baska goremedim. Sabah ilk idrarla birdaha dene bence. Varsa da netlesmis olur.Buyrun gerçek boyutu
Canm bi cizgi var orda ama.c ye cok.yakin eger oysa var gibi ama daha uzakta olmasi gerekiyorsa baska goremedim. Sabah ilk idrarla birdaha dene bence. Varsa da netlesmis olur.
Tekrar denedinmi?Evet c çok yakin bir çizgi vardı canım daha 15 gün oldu adetimde gecikmedi ama daha önce yaptığım testlerde hic boyle bir cizgi çıkmamıştı ve çizgi 2 saat sinra silindi
Tekrar denedinmi?[/QUOTE
Canım ne yaptın kan testi yaptın mı bende de aynu durum var bir kaç saat sonra hafif ikinci çizgi çıktı daha önce hiç olmamıştı o yüzden merak ettimKızlar kendimi mi avutuyorum bilmiyorum ama silinik çizgi var mi ben mi öyle görüyorum 15 gün oldu test yaptım dayanamadm boyle çıktı 2 saat sonrada o çizgi kayboldu sizce var olabilirmi