Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ilk 10 dakikada çıkan sonuçları dikkate alınız, diğer türlü yanıltabiliyorYarım saat sonra fark ettim fotoğraf da gözükmüyo sanki ama görüyorum
Hayal mi görüyorum yoksayardımcı olurmusunuz
Evet haklısınız biliyorum ama ilk defa denk geldim çok test yaptım ama böyle görmemiştimMerhaba ilk 10 dakikada çıkan sonuçları dikkate alınız, diğer türlü yanıltabiliyor
Hayır kaset testBu yumurtlama zamanı yapılan testlerden degılmı . Benım ıkı hamılelıgımdede testı koyup gıttıkten saatler sonra cıkmıstı ama bunda bırsey goremedım
Fotoğrafta gözükmüyo evet ben görüyorum ama çekince gözükmüyoBu yumurtlama zamanı yapılan testlerden degılmı . Benım ıkı hamılelıgımdede testı koyup gıttıkten saatler sonra cıkmıstı ama bunda bırsey goremedım
Banada da geçen ay aynısı olmuştu hemde 2-3 kere bekledikçe çizgi çıktı ama sonra regl oldum boşuna ümitlenmiştim bu ay ise ilk 10 dakika çizgiyi gördüm hamileyim çok şükür , umarım pozitiftir ama yine de biraz daha bekleyin adetinize ne kadar var?Evet haklısınız biliyorum ama ilk defa denk geldim çok test yaptım ama böyle görmemiştim![]()
Dün olmam gerekiyodu olmadım deniyim dedim ama ilk idrarla değil bide kaset testBanada da geçen ay aynısı olmuştu hemde 2-3 kere bekledikçe çizgi çıktı ama sonra regl oldum boşuna ümitlenmiştim bu ay ise ilk 10 dakika çizgiyi gördüm hamileyim çok şükür , umarım pozitiftir ama yine de biraz daha bekleyin adetinize ne kadar var?
Yarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin inşallah pozitiftirDün olmam gerekiyodu olmadım deniyim dedim ama ilk idrarla değil bide kaset test
İnşallahYarın sabah ilk idrarla tekrar deneyin inşallah pozitiftir![]()
Evet öyle yapıcamYani boyle konularda hemen konu sahıbıne iyi yorumlarda bulunurum ama kırmak ıstemem gercekten goremedım
Sabah bırdaha yapın sız
Böyle bakınca bende görüyorum çizgiyiİnşallahçok teşekkür ederim
![]()
Yeni fotoğraf ekledim onda sanki gözüküyo bakabilirmisinizYani boyle konularda hemen konu sahıbıne iyi yorumlarda bulunurum ama kırmak ıstemem gercekten goremedım
Sabah bırdaha yapın sız
Evet doğru söylüyosunuzBebek ben de gördüm ama bence bu umut çizgisi ben artık bunlara öyle diyorumbir kaç gün sonra tekrar dene eğer varsa koyulaşır negatifse demek ki biz anlamak istediğimiz gibi görüyoruz
Bende erkenden yapmıştım ama çıkmamıştı çünkü ovulasyomda piki geç gördüm adetim gecikince merakla tekarar yaptımBöyle bakınca bende görüyorum çizgiyibenimde ilk testim böyle idi üstelik adetime 6 gün varken
Asla demiyorum tabi sadece size sormak istedim yarın ilk idrarla deniycem adet olmazsam yada 1 gün daha beklerim gecikirseYa bir de bence iki çizgiyi net şekilde görmeyene kadar hamileyiz dememek lazım