Bakalım inşallah ne zaman olucak acabaTühh valla üzüldüm bir şey var gibiydi demek ki kuruma çizgisi, önümüzdeki aya artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım inşallah ne zaman olucak acabaTühh valla üzüldüm bir şey var gibiydi demek ki kuruma çizgisi, önümüzdeki aya artık
Erken gebelik testi bu aradaKızlar bugün dışarı çıkabildim anca. Şimdi geldim ve direkt test yaptım. Muhtemelen 8 max 10dk olmuştur ama yine bişi anlamadım![]()
Bat ne zamandı ben çizgi görüyorum inşallah sizinledirKızlar bugün dışarı çıkabildim anca. Şimdi geldim ve direkt test yaptım. Muhtemelen 8 max 10dk olmuştur ama yine bişi anlamadım![]()
Bat yarınBat ne zamandı ben çizgi görüyorum inşallah sizinledir![]()
Çizgi net görünüyor inşallah sağlıkla ilerler canım içini ferah tut istersen yarın testi yenile koyulaşma varsa kan testi ver benceBat yarın
İnşallah ya
Benim iki yıldır adetlerim çok saçma. Açıkcası pek umutlu değildim.
İnşallah..Çizgi net görünüyor inşallah sağlıkla ilerler canım içini ferah tut istersen yarın testi yenile koyulaşma varsa kan testi ver bencene zamandır istiyorsun
Hayırlı olsun gözüküyo bayaKızlar bugün dışarı çıkabildim anca. Şimdi geldim ve direkt test yaptım. Muhtemelen 8 max 10dk olmuştur ama yine bişi anlamadım![]()
Kaçıncı ayda gördünüz?İnşallah..
Bir kaç aydır düşünüyorum.
Bakalım bir hafta bekliyim diyorum kan testi için![]()
Teşekkür ederim ama burada okuduklarımdan dolayı pek havaya giremedimHayırlı olsun gözüküyo baya![]()
Tabi girmemek en iyisiTeşekkür ederim ama burada okuduklarımdan dolayı pek havaya giremedim![]()
4. AyKaçıncı ayda gördünüz?![]()
İnşallah öyledir, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınTabi girmemek en iyisitakrarlarsınız yine
ama erken gebelik be hemen çıkmış
Amin inşallahİnşallah öyledir, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()