• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yalancı pozitif mi

luckWoman

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
211
50
13
Herkese selam adete 1 gün kala nimo marka test yaptım bu test hakkında yalancı pozitif çıkarıyor deniyor ama bir umut işte sizce bu yalancı pozitife benziyor mu iki test de 3 dakika arayla aynı idrarla yapıldı

Eklentiler

• IMG_7817.webp
    IMG_7817.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_7818.webp
    IMG_7818.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 30
Herkese selam adete 1 gün kala nimo marka test yaptım bu test hakkında yalancı pozitif çıkarıyor deniyor ama bir umut işte sizce bu yalancı pozitife benziyor mu iki test de 3 dakika arayla aynı idrarla yapıldı
Regl tarihinde yakın ınsallah vardır uc gun sonra kan ver bence canım nımo bende yanlıs gostermemıstı

Yarın adet günüm olmazsam eğer kan veririm hiç de berlirtim yok adet belirtisi de yok sadece midem bulanıyor akşamları özellikle
Regl ve bebek belirtisi aynı herkeste aynı belirtiler olmak zorunda değil ben öğrendiğimde bebeğim 10 haftalıktı Geç döllenme bile olabiliyor İnşallah vardır canım regl olmazsa mutlaka Kan Ver

Regl ve bebek belirtisi aynı herkeste aynı belirtiler olmak zorunda değil ben öğrendiğimde bebeğim 10 haftalıktı Geç döllenme bile olabiliyor İnşallah vardır canım regl olmazsa mutlaka Kan Ver
İnşAllah vardır düne kadar testlerde hiç çıkmamıştı 1 günde değişir mi ki sonuç umutlanmak istemiyorum sonuç hep hüzün oluyor 🥺

İnşAllah vardır düne kadar testlerde hiç çıkmamıştı 1 günde değişir mi ki sonuç umutlanmak istemiyorum sonuç hep hüzün oluyor 🥺
İdrar betahcg bırıkmesıne bağlı gec döllenme olabilir ınsallah ınsallah vardır bekle bakalım ne oluyor

Back
X