Sizce yalanmı söylüyor??

hezarfen00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
84
0
0
İstanbul
arkadaşlar geçenlerde görücü usulüyle biriyle tanıştım...ben hemşire o öğretmen..tanışma faslında konu açıldı daha önce ciddi bir ilişkisi olup olmadığını sordum..hiç tereddüt etmeden evet üniversitede oldu dedi..görüşmemizin ilerleyen günlerinde şunları söyledi..sınıf arkadaşını çok sevmiş üniversite bitince evlenmeye karar vermişler aileler tanışınca herşey berbat olmuş..onlar yüzünden olmamış..2 sene yasını tuttum dedi..kız ayrıldıktan 6 ay sonra evlenmiş annesinin zoruyla..aradan 6 sene geçmiş bu hale bekar..beni komşumuz bunun annesine söylemiş o da görmüş çok beğenmiş..işte onların aracılığıyla tanıştık..sorumu siz de tahhmin edersiniz ki bunun aklı hala o kızda gibi geliyor bana..benim içime sinmiyor..görüşmelerde sürekli hemen olsun bitsin diyor..evliliği aceleyye getirmek istiyor..neden diye soruyorum ..yangından mal kaçırır gibi diyorum..seviyorum diyor..bence yalan söylüyor..sizce yanılıyor muyum??ailelerimiz de uyuyor birbirine..sanki bu sırf ailesi istediği için istiyor gibi geldi bana..bu arada benim bu derece ciddi bir ilişkim olmadı daha önce..böyle bir yola girmelimiyim sizce yoksa kesitirip atayım mı??evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum..dış görünüş olarak beğensem de hep acebalarım oluyor..lütfen fikirleriniz benim için çok önemli..hepinize teşekkür ediyorum...

canım şöyle bi örnek vereyim. benim anne tarafından bi akrabam baba tarafından kuzenimle 5 sene cıktı sonra kız ayrıldı cunku aileler uymucaktı.. ister istemez bi yerde karsı karsıya geliyolardı kız sonradan baskalarıyla görücü usulü tanıstı falan 5 sene ciddi bi ilişkisi olmadı. gel gelelim kuzenim bi kızla nişanlanınca bizim kızın eski askı depreşti nasıl nişanlanır diyee.. oda artık kendince inada mı getirdi bilmiyorum bi anda biriyle görüştü evlenmeye karar verdi ve 3ay içinde evlendiler. evlendikten bi ay sonra görüştüğümüzde keşke bu kadar cok aceleye gelmeseydii ben suan evli olmazdım nişanı bile atmıştım dedi.. aklı hala kuzenimde cünküü.. sende kesinliklee aceleye getirme sonrasında mutsuz olabilirsin gercekten emin olduğunda o adımı at..

Evlenmiş olmak için evlenilmez evet, insan birini sevdiği, aşık olduğu için evlenmeli.
Sadece dış görünüşünü beğendiğiniz, ailelerinizin birbirine uyduğunu düşündüğünüz ama acabalarınızın olduğu biriyle evlenmeyin derim ben.
Zaten karşınızdaki de gerçekten size aşık olsa hissederdiniz bunu, aklı hala eski sevgilisinde mi diye düşünmezdiniz mesela.
Birde karşı tarafın seviyorum aceleye getirmesi doğru değil. Birbirinizi iyi tanıyıp iyi anlamalısınız.

Back
X