sizce yanlışmı düşünüyorum

Viserion

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
1.440
562
323
herkeze merhaba,online oyundan tanışmış olduğum bir erkek arkadşım var ben oyuna pek girmiyorum
sevglimde girmiyor ama o arada giriyor
orda bir kız var benle yaşıt erkek arkadşım skype de arkadşlarıyla konuşurken o kızda gruptaymış sonra erkek arkadşımı eklemiş skype dan
oyundada sürekli aktif bir kız geçende bende girdim oyuna kız beni aşağılıyarak konuştu biraz, bende hakaret ettim erkek arkadşım bna kızdı özür dilememi istedi daha sonra diledim
bana skype şifreni ver dedim verdi, kız erkek arkadşımla konuşmuş ne yapıyon felan gibilerinden ben çok sinirlendim tanımadığı biri sonuçta yanlışmı düşünüyorum ben seni asla aldatmadım dedi evlenmek istiyorum niye anlamıyon diyor ama ben çok sinirlendim haksızmıyım sizce

herkeze merhaba,online oyundan tanışmış olduğum bir erkek arkadşım var ben oyuna pek girmiyorum
sevglimde girmiyor ama o arada giriyor
orda bir kız var benle yaşıt erkek arkadşım skype de arkadşlarıyla konuşurken o kızda gruptaymış sonra erkek arkadşımı eklemiş skype dan
oyundada sürekli aktif bir kız geçende bende girdim oyuna kız beni aşağılıyarak konuştu biraz, bende hakaret ettim erkek arkadşım bna kızdı özür dilememi istedi daha sonra diledim
bana skype şifreni ver dedim verdi, kız erkek arkadşımla konuşmuş ne yapıyon felan gibilerinden ben çok sinirlendim tanımadığı biri sonuçta yanlışmı düşünüyorum ben seni asla aldatmadım dedi evlenmek istiyorum niye anlamıyon diyor ama ben çok sinirlendim haksızmıyım sizce

Tam olarak niye zür diletti haksız mıydınız ki?

Nie özür diliyosunuz ki önce o başlatmış ben olsam asla özür dilemezdim baktın erkek arkadaşın öle söledi çıkıcaktın oyundanda sitedende nie özür diledin ki

tanımadığım birini kırdım yanlış yaptığımı düşündüm :(

ben sevglimle konuşuyorum oyunda lonca dediğimz bir toplulukta oda sürekli lafımızı bölüp araya giriyor bende tersledim ben tersleyince çokmu aradın bunu dedi

ben sevglimle konuşuyorum oyunda lonca dediğimz bir toplulukta oda sürekli lafımızı bölüp araya giriyor bende tersledim ben tersleyince çokmu aradın bunu dedi

Erkek arkadaşın ne dedi

keşke öle sölemeseydin dedi özür dilemen gerekiyor dedi

erkek arkadaşına ne oluo ki ona ne , istediğini dersin , o senin samimi olduğun erkeğe küfretse senden kıskanıp sen özür dile desen sana ne dicekti???? hemen özür mü dileyecekti, hiç sanmam

hiçte dilemeyip ona en kısa zamanda pc yi yutturcaktın, kız iki gaz verdi die elin kızına yalakalık yapmakta neymiş :47:

bende dedimki benide skypi de tanımadığım biri eklese ve ben onla konuşsam ne yaprsın dedim öle bişe yapamazsın dedi :@

Ya ben böyle erkeğe diğer kıza yaranmaya çalışıyor derim

çok saçma siz robotmusunuz aklınız yokmu erkek arkadaşınız ne dese yaparmısınız
ben olsam asla dilemezdim.o kızmı önemli erkek arkadaşın için yokmu senmi
neolursa olsun erkek arkadaşınızın sizin arkanızda olması gerekir başkalarının değil
bu internet arkadaşlığınada güvenmeyin bence insanların başına neler geliyor
bide anlamadığım nasıl inanıp güveniyosunuz iki kelimeye kanılıyor.inanın çoğu evli çıkıyor malesef

kızlada konuştum ben sevglisi olan nişanlı olan evli olan erkekten uzak dururum dedim sen ne diye konuşuyon dedim biz arkadşız diyo erkek arkadşımda öle diyor ama ben ayrıldım :(

Sevgiline söyle aramayla ne bulunuyor gelsin gösteririz, adam olmayı öğrensin önce elin kızlarına şak şakçılık yapana kadar.

Özür dilemen yersiz ancak bir kadının ağzına yakışmaz küfür, öyle her durumda karşındakine o kadar ağır küfür edersen gün gelir daha kötüsünü eden çıkar.

Velhasıl erkek arkadaşına hak vermeme imkan yok, ne olursa olsun ağzının payını vermeliydi. Yerinde olsam onu erkek diye yanımda taşımazdım

ben kimliğine bile baktım ailesinide tanıyorum yeğenlerini felan konuşuyorum ilk başlarda bende öle diyodum ama güvendim ve büyük konuşmuştum internetten biriyle konuşup evlenmem diye:(

Konuda birşey var ilk sayfa haricine giremiyorum cevap yazdan okuyorum ya..

Bitti mi ?

Back
X