Yazarak anliyorsan yazarak calis ama minik minik notlar al sadece.
Bir konunun ozetini yazarak cikarmak sana faydadan cok zamanini daraltir. Hem bebegin de vaktinden calacak.
Kpss yazarak yapamazsin su asamada. Ve 2012den bu yana cok zaman gecmis bi cok seyi unuttun. Yani demek istedigim o zaman aldigin puana guvenmeyip sifirdan baslarsan basarili olursun.
Dur sana kendi tecrubelerimden tavsiye vereyim:)))))
Calistigin yer sabit olsun mesela midafirin girmedigi ya da oturmadiginiz oda. Orda bi kose yap kendine kitaplarin notlarin orda dursun. Minik minik notlar yazabilirsin puf noktalari falan.. bunlar hep orda gozunun onunde dursun saga sola duvara filan yapistir. Yazarak calisma aliskanligini sadece bu yonde kullan.
Ornegin bi konu calistin hemen testini coz farkli farkli kaynaklardan. Konular ilerledikce yine coz bu bahaneyle konu tekrari yap. Yazarak calismaktan daha kalici olduguna inanamayacaksin.
Ben boyle kazandim:))
Insallah kazanirsin:)