Arkadaşlar bundan üç ay önce kendini bilmezin biri yüzünden bacağım motorun egzozuna degip yandı. Detaylar önemli degil. Dün gittigim genel cerrahi uzmanı iyileşmenin kötü olduğunu ic bacaktan vs ince deri alıp oraya dikmenin faydalı olabileceğini söyledi. Daha once basina gelmis olan var mi su an bu cok moralimi bozuyor.
Benim de bacağımda var.. Çok yakından bakmak lazım anlamak için.. Ben doktora da gitmemiştim. Su topladı bi müddet sonra antibiyotikli merhem kullandım.. Geçti..
Sizin yanık iziniz sanırım çok büyük.
Bende motosikletin egzozda bacagimi yakmistim. Ama o derece ileri bir yanık olusmadı hemde ciplak bacagimla temas etmişti. O kadar kotu olmasi icin motorun ustunuze devrilmis olnasi filan lazim gecmis olsun.
Eniştemin bir kaza sonucu yüzünün bir tarafı ciddi hasar görmüştü. Kalçasından deri alıp yüzüne koydular. Hiç belli değil. Gerçi hafif kirli sakalı var hiç sakalsız görmedim ama dikkatimi çeken bir iz de yok.
Seni çok rahatsız ediyorsa yaptır. Büyük mü yanık?
İleri derece bir yanıksa, estetik olarak görünüşü hoş durmuyor ve sizi rahatsız ediyorsa yaptırın elbette. Genel cerrahi uzmanı mı ilgileniyor bu konuyla bilmiyorum ama belki estetik cerrahi de yardımcı olabilir size, bir de oradan bir uzmanla konuşun isterseniz içinizi rahatlatmak için. Çok geçmiş olsun.