sizce yeni olduğu için mi böyle?yardım lütfennn

jigglyypuff

Yoğun ve yorgun günler...
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2011
763
19
318
kızlar eşimle liseden bu yana birlikteyiz abartısız 7/24 uyku dışında sürekli birlikteyiz yani yanyana olmasakta telefonla falan.. ilk görüşte aşk dediklerinden bizimki hatta hikayesi biraz komik...ama o ilk gördüğüm andan beri(Allah bozmasın) hala bana dokunduğunda içim titriyo 2 yıllık evliyiz 18 aylıkta bir bebeğimiz var .sizdede ne biliyim işyerindeyken aramalar mesajlar arada birbirimize ufak süprizler falan oluyomu. inanın kavgada ediuoruz hemde çok şiddetli ama kesinlikle nazar değdiğine inanıyoruz.gece uyurken beni izler elimi tutar arada uyanıp öper geri uyur tabi bu benim içinde geçerli. oğlum konusundada aynıyım uyurken nefesini koklarım öperim saatlerce manyak gibi onu izlerim. ya bizimki takıntımı aşk mı bilmiyorum bu aralar kafam buna çok takılıyo.sizce herşey yeni olduğu içinmi böyleyiz geçer mi bu dönem? cicim ayı dedikleri dönemdemiyiz?tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımm

kızlar eşimle liseden bu yana birlikteyiz abartısız 7/24 uyku dışında sürekli birlikteyiz yani yanyana olmasakta telefonla falan.. ilk görüşte aşk dediklerinden bizimki hatta hikayesi biraz komik...ama o ilk gördüğüm andan beri(Allah bozmasın) hala bana dokunduğunda içim titriyo 2 yıllık evliyiz 18 aylıkta bir bebeğimiz var .sizdede ne biliyim işyerindeyken aramalar mesajlar arada birbirimize ufak süprizler falan oluyomu. inanın kavgada ediuoruz hemde çok şiddetli ama kesinlikle nazar değdiğine inanıyoruz.gece uyurken beni izler elimi tutar arada uyanıp öper geri uyur tabi bu benim içinde geçerli. oğlum konusundada aynıyım uyurken nefesini koklarım öperim saatlerce manyak gibi onu izlerim. ya bizimki takıntımı aşk mı bilmiyorum bu aralar kafam buna çok takılıyo.sizce herşey yeni olduğu içinmi böyleyiz geçer mi bu dönem? cicim ayı dedikleri dönemdemiyiz?tecrübeli arkadaşlar lütfen yardımm

valla anlattıklarınıza o kadar ozendım ve heveslendım kı umarım bizde evlenınce sizin gibi oluruz.bence takıntı degil siz hala ilk gunku gibi seviyosunuz birbirinizi ne guzel ..

valla anlattıklarınıza o kadar ozendım ve heveslendım kı umarım bizde evlenınce sizin gibi oluruz.bence takıntı degil siz hala ilk gunku gibi seviyosunuz birbirinizi ne guzel ..

umarım canım.. ya kafamı karıştıran kavgalarında aşırı şiddeti birbirimizi öldürcek düzeye geliyoruz genel sebep kıskançlıklar ..dengesiz bi çiftiz resmen ya mükemmeliz ya düşman nasıl iş anlamıyorum

umarım canım.. ya kafamı karıştıran kavgalarında aşırı şiddeti birbirimizi öldürcek düzeye geliyoruz genel sebep kıskançlıklar ..dengesiz bi çiftiz resmen ya mükemmeliz ya düşman nasıl iş anlamıyorum

canım kavga olmazsa ilişkiler cok monotonlasıyo.bizde cok ederiz mesela her kavga sonrası birbirimize dahada baglanırız bence kavga(tabi dozunda olmak kosulu ıle) ilişkiye heyecan katıyo.mesela ben aramız cok ıyı olunca sıkılırdım ve durduk yere bi olay cıkarırdım:9:.ki anlattıklarınıza bakılırsa siz birbirinizden kolay kolay sogumazsınız .benım korktugum nokta bu acaba evlenınce hersey degisirmi diye .ama siz cok guzel bi ornek oldunuz benım ıcın.

Bunları söylemeseydin ne mutlu maşallahınız var derdim ama sevmek kıyamamaktır arkadaşım.
İnsan elbette muck muck olmayı sever hep de öyle yaşamak ister ama önemli olan kötü anlarımızda verdiğimiz tepkiler.
İyiken öpmek,sevmek,sevişmek herkesin yapabileceği iş.
Önemli olan kriz anlarında da sevgiyle yaklaşabilmek...
Umarım zamanla aşarsınız bunu.
Çünkü ben olsam kavga etmeye korkardım böyle biriyle. İçimdeki sorunları paylaşmadıktan sonra ilişki nereye gider orası meçhul?

Yok yok muhtemelen yeni diye falan değil,zaten 2 koca yıl evlilik için epey zaman.
Biz 7 koskoca seneyi devirdik,dönüp arkama bakıyorum şiddetli bir kavganın ardından daha büyük bir aşkla yeni bir barış.
Birbirini seven çift vardır.
Birbiri ile büyük(!) kavgalar eden çift vardır.
Ama bu ikisini bizim kadar muhteşem bir uyumla götüren azdır.
Haa gelelim bu durum normal mi sorusuna?
Bence pek sağlıklı değil ama şunu biliyorum ki boğaz boğazada gelsek daha daha daha bi aşkla kopamıyoruz birbirimizden.
NOT:Boğaz boğaza cümlemde lafın gelişi değildir.Biz deli bir karı kocayız.İçinde bulunduğumuz durumu bizim gibi olanlar anlar ancak.Ben boğaz boğaza derim kimisi şimdi aile içi şiddet sanar ama yok öyle bişey değil...Biraz dövüş,biraz seviş....

Sizin durumda üç aşağı beş yukarı böyle ise ve sorunuz bu geçer mi ise???
Geçmiyor
:34:

kavgalardaki şiddet olmazsa bence de mükemmel bir çiftsiniz..
gerçi tam olarak ne demek istediğinizi anlayamadım.. fiziksel şiddet mi yoksa çok yüksek sesle bağırıp çağırmak mı bundan kastınız? :44:

tartışma olmadan güzel bir iletişim kuramazsınız tartışmada birbirinizin düşüncelerini daha iyi anlarsınız.ilişki için tartışmak çok önemli inanın tartışmıyorsanız problem var demektir. kadınlarda gelecek kaygısı var ve bunu kesinlikle kafanızdan atmalısınız herşey güzel gidince bi yerde bozulur mu? korkusu kaygısı var bunları aklınızdan atıp anı yaşarsanız daha mükemmel ilişki yaşarsınız :) bu arada maaşallah:nazar:

fiziksel değil tartışma diyelim yanlış kelime kullandım.. ha bide arada kafasına bişeyler fırlatıyorum şiddet gösteren benim evde :)

fiziksel değil tartışma diyelim yanlış kelime kullandım.. ha bide arada kafasına bişeyler fırlatıyorum şiddet gösteren benim evde :)

siz niye bu kadar agresif yaklaşıyorsunuz ki?
ortamı terketmek de sakinleşmenizi sağlayabilir illa ki karşılıklı durup kavga etmeye gerek yok ki.

Yanlış anlama arkadaşım da öyle bir yazmışsın ki sanki övünüyorsun yaptığınla.:44:
Sen eşinin kafasına bir şey fırlattığında onun canı yandığında için acımaz mı?
Aynı şekilde eşin de elinin altındaki kültablasını senin başına isabet ettirdiğinde ne olacak?
Ya yok ben anlamıyorum bu zamane aşklarını gerçekten,çok yaşlanmışım maalesef...:ssz:

anladım.. bende çok çok sinirlendiğimde elimde birşey varsa fırlatırım ama sevdiğim insana değil boşluğa :) bence sizde öyle yapın ya da arkadaşın dediği gibi sinirlenince biraz uzaklaşın sakinleşince konuşmaya devam edin..

ortada bir sorun yok, bence kendi kendine bos düsüncelere girip burada mutlugunu ortaya en ufak ayrintilara kadar sermis gibisin... kavga ettiginiz zaman nazara geldiginize inaniyorsunuz.... aman dikkat bence bu konudan sonra yine ve yeniden degebilir....

Bence kavgalarınızda sakinliği sağlayın. birbirinize olan düşkünlüğünüz geçici midir kalıcı mıdır bilemem ama kavgalarınız bu şiddetle devam ederse sonu sizin için iyi olmaz. bence insan sevgisini uçlarda yaşamaktansa kavgasını sakinlikle atlata bilmeli... sevgi aşk bunlar çok kolay yara alıyor ,bununla birlikte saygısızlık ve kalp kırmalar çok çabuk şiddetlene biliyor. bir insanın eşinin kafasına bir şeyler fırlatması için gerçekten çok çok üzüldüğü ve mantıklı düşünemeyecek kadar sinirlendiği (en önemlisi karşı tarafın bu tepkiyi hakettiği) bir durum olması gerekir - illa atılacaksa- en azından. (bu arada kadınlar kadına şiddete hayır diyor ama kendi şiddet göstergelerini de gururla yazıyorlar bakıyorum da. şiddetin kadını erkeği olmaz , insana ,hayvana şiddet olmamalı hiç bir şekilde) neyse ,umarım aşkınız hiç bitmez ve umarım iki yetişkin insan gibi kavgalarınızı da dozunda yaşarsınız.

Son düzenleme:
Back
X