Sizce Yerleşme Belirtisi olabilir mi ?

Canım daha bekardım birşeyi çok böyle çocuğum gibi görüp seviyordum vücudum bebeğim var zannedip süt hormonumu yükseltmiş. Bir akşam uzanırken göğsümden bişey aktığını hissettim baktım ikisinden de beyaz şeffaf bi sıvı geliyor kadın doğuma gidince bir daha hiçbir şeyi hiç kimseyi annecim annem o benim bebeğim diye sevmememi hormonlarımın bunu doğru zannedip değerlerini arttırdıklarını söyledi mercimek tanesi kadar haplardan verdi kullandım geçti. Yani sizde şuan durum ne bilmiyorum ama süt gelmesi sıvı gelmesi süt hormonumuzun yükselmesinden kaynaklanıyor
Ama benim öyle hiç akmadı canım daha öncede yaşamadım.
yumurtlama günümü değerlendirdik ondan 3 gün sonra ağrımaya başladı sonra arttı bende merakımdan sıktım belli belirsiz iğne ucu kadar geldi zorlamayla yani ve su gibi süt gibi değil sim tanesi kadar şeffaf
Öyle akıntı vs olmadı yani.

Bazen çok geliyordu bazen sıkınca çok az ucuna geliyordu. İnşallah hamilesindir Rabbim hepimize nasip etsin. Hamileysen de değilsen de bi dr a görünüp durumunu belirt istersen hormonlarına baksınlar
Daha önce muayene oldum bebek düşünmeden önce 2 ay falan oldu tüm değerlerime bakıldı herşey normal sadece vitamin değerlerimde eksik vardı onun içinde takviye kullanıyorum

Ama benim öyle hiç akmadı canım daha öncede yaşamadım.
yumurtlama günümü değerlendirdik ondan 3 gün sonra ağrımaya başladı sonra arttı bende merakımdan sıktım belli belirsiz iğne ucu kadar geldi zorlamayla yani ve su gibi süt gibi değil sim tanesi kadar şeffaf
Öyle akıntı vs olmadı yani.
Anladım canım Rabbim gönlüne göre versin İnşallah🌸

Herkese merhabalar benim geçen ay negatifti ama 8 ağustosta regl oldum ve 13 te bitti 19-23 arası yumurtlama zamanımdı bizde 19-20-21 Ağustos günlerinde günde bir kez tek sefer boşalma olacak şekilde değerlendirdik erkek için üst üste boşalmak iyi değil çünkü hep 24 saatte 1 yaptık sonra ara verip 23 te bir kez daha denedik ve normalde 5 Eylül adet günümdü 3 eylülde şüphelendim hiç belirtim yoktu sadece şüphe ettim erken gebelik testlerinden yaptım baktım 1 dk falan bekledim bişe göremeyince negatif dedim attım sonra çöplerimi toparladım markete giderken atarım dedim misafir gelecek gözükmesin dedim içime kuşku düştü bi bakayım dedim hafif silik çizgi gördüm dedim herhalde ben yanlış görüyorum çok umutlanmadım ertesi gün sabah bi daha yaparım varsa belli olur dedim yine yaptım oda çok silik çıktı dedim acaba olabilir mi ama çok silik belkide ben yanlış görüyorum dedim ve dayanamayım öğleden sonra kan vermeye gittim acile ve 4 Eylül günü betam 21,2 çıktı doktor pozitif ama henüz çok yeni günün geçmedimi dedi bende hayır 1 gün var dedim bunlar olduğunda perşembe günüydü oda bana hayırlı olsun ama yinede hafta içi keseyi görmek için bi kadın doğuma git dedi şuan 3 gün geçti kandilde çok dua etmiştim rabbim karşılıksız bırakmadı çok şükür umarım betam artıyordur bende çok heyecanlıyım hafta içi doktora gideceğim.
Kendime söz vermiştim hamile olursam bende burada yazacağım ve fikir vereceğim diye sizinle paylaşmak istedim mutluluğumu inanın her kadın aynı değil psikolojinizi indirmeyin adetinden 5 gün önce öğrenenler var evet ama inanın benimki bile tesadüf düşünün şuan normalde adetim 2 gün geçmiş ama hala çok silik kimisinin 1 gün geçmeden net çift çizgi oluyor kimisi belirti yaşıyor bende hiç bişe yoktu her zamanki gibi regl olcam diye bekledim tek fark hafif kabız gibi oldum normalde regl olacağım hafta hep ishal olurdum onun dışında göğüs hassasiyeti aynı yani dilerim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin 🙏🏻❤️

Back
X