sizce yeterLimi kızlar :)

glsmhmt

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
1.712
1.895
333
çeyizim için aldığım tencere çeyizciklerim yeterLimi yada daha almalımıyım ne almalıyım :) $Tefal-ActiCook-6-Lt-Duduklu-Tenc_10766_1.webp Eki Görüntüle 1001167 $tefal.webp $schafer.webp $hisar.webp

Yeterli canım ama belki ihtiyacın olur mu bilmiyorum ama ufak boy artan yemeklerin için tencere takımı alabilirsin bir de et yemeklerini seviyosanız demir döküm alabilirsin o kadar :)

Yeterde artar vallahi:9: eğer isterseniz wok tava göremedim grill tava olabilir 3lü sahan seti olabilir tabi ki kullanacaksanız :16:

Güle güle kullan canım bence yeterli ama ben şahsen bol bol tava almıştım çeyizime belki sende birkaç tane daha orta boy tava alabilirsin pratik olur kullanım açısından :34:

Yeterli canım ama belki ihtiyacın olur mu bilmiyorum ama ufak boy artan yemeklerin için tencere takımı alabilirsin bir de et yemeklerini seviyosanız demir döküm alabilirsin o kadar :)

aynen caanım dogru soyluyusn kucuk boylardan alabılırım ben buz dolabına tencere koymayı sevmyrumda onun ıcın bı suru tuppar saklama kabı almıstım ama yıne artanları ısıtmak için küçük olabir :)

Güle güle kullan canım bence yeterli ama ben şahsen bol bol tava almıştım çeyizime belki sende birkaç tane daha orta boy tava alabilirsin pratik olur kullanım açısından :34:

cok tesekkur ederım canm :) küçük kahvaltıda kullanmak için almayı düşünüyrum

Back
X