• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yollaym m?

yok_sun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2009
170
0
96
Diğer
Erkek arkadisimla ayrildik ve dha cok yeni.. Ayrilmamiz kotu oldu, cok kirici sozler soyledim bi anlik ofkemle.. Ve simdi arkadaslar ona kucuk bi msj yollamak istiorum.. Sadece ona dusman olmadigima dair ve yasanan hersey icin hakkim helal demek icin, cunki helal olmasin demistim :s Amma biz 2.5 yil birlikte olduk ve cok gzl seyler paylastik bu ayrilik bize hic yakismadi. Niyetim tekrar birlikte olmak deil kesinlikle..
ama dusman olmak istemiorum.. Gordugumde basi yere egmek istemiorum, yasanan herseyin hatirna gzl hatirlayalim birbrimizi

Sizce yolliimmi msj bi akil verin canlarim:delphin:

niyetin kesinlikle beraber olmak değil mi tatlım eminmisin??
çünkü hani ayrılık ayrılıktır iyisi de kötüsü de bir zamanla zaten birbirinizi iyi hatırlarsınız bir kavga 2.5 senedeki güzellikleri silmez ama sen düşünceni kesinleştir bence çünkü istediğin cevabı alamazsan üzülebilirsinn

Yok bitanem bizim iliskimiz bitti, ondan gelicek cvb iyide olsa kotude olsa.. ben sadece son kez iyi dileklerimi soylemek istiorum

Boyle bi msj yanlis mi olur ?

Bence yolla. Yaşanan o kadar şeyden sonra daha dostâne ayrılmış olun, acı anılar kalmasın.

Ama bu öyle bir mesaj olmalı ki karşınızdaki kişi ilişkinize devam etmek istediğinizi sanmamalı, kelimelerinizi çok doğru seçmelisiniz.

Eğer gerçekten iyi dilekleriniz varsa bunu ona sunmalısınız bence de.

Yine de geçmiş olsun canım, umarım karşılıklı olarak en az zararla ve acıyla atlatırsınız bu durumu.

Ben aranızda geçenleri elbette bilemem ama hani

"Olan oldu biten bitti kabul, ama biz zamanında çok güzellikler de yaşadık ve bunun böyle noktalanmasını istemiyorum. O günkü davranışlarım için üzgünüm, ancak elimde değildi. Sana kırgın olmadığımı bilmeni isterim, umarım sen de bana kırılmamışsındır, hoş bir anı olarak kalsın istiyorum. Hakkını helâl et. Dilerim mutlu olursun."

falan filan gibi bir şey aklıma geldi. pek -kısa- bir mesaj olmadı ama son mesaj olacağı için değinmen gereken noktalar fazla sanırım. Artık sen bir şekilde uyarlarsın kendine göre.

Ama çok samimi söylüyrum, bu yaptığın hoş bir şey. ınsanlar ayrılık aşamasında genelde çirkefleşip karşı tarafın canını nasıl daha fazla yakacağına bakar. Halbuki o kadar şey paylaşmışsınız, ne olur ilerde bunları mutlulukla hatırlasanız, öyle değil mi?

Umarım öfkenin gâzâbına uğrayıp yaptıklarını telâfi edebilirsin. Sanırım arkadaşın da mesajındaki samimiyeti anlayacaktır.

Aslında âcizâne fikrimi belirtmem gerekirse, kısa mesajlar bunun için fazla kısa kalabilir. Ben de böyle bir şey yapmak istemiştim zamanında ama kısa cümle kurma özürlü bir insan olarak oturup uzun uzun bir mail yazmıştım. Zaten hassas bir durumdu, daha anlaşılır olması gerekiyordu.

İyi ki de yapmışım derim hep.

sen barısmak istemesende içinde hala bi yerlerde onunla konusma isteği olmadıgına eminmisin? yani msj yazdıgında sana cwp yazmasını istiyomusun,belki bişi sormasını sora sende cwp vermek fln.

eccem , gercekten maksadim bi sekilde iletisime gecmek deil.. sadece bu ayriligin bize yakismadigini dusunuorum.. Isterse cvp yazmasin, sessiz kalsin ama yinede birbirimizi guzel hatirlayalim o cirkin sozlerle deil..

Son durumu belirtmek istedim arkadaslar.. kiminiz yolla dedi kiminiz yollama.. Ama ben dayanamayip icimden geldigi davrandim ve yolladim msj... Karsilikta aldim msjlarima, ve bunlarda gayet umdugum gbi cvblardi, son derece sitem dolu sozlerdi.. Ama pisman deilim , ona karsi kalbimde kalan son seyleride soyledim en azindan bilmesi gerektigi kadarini..

Son durumu belirtmek istedim arkadaslar.. kiminiz yolla dedi kiminiz yollama.. Ama ben dayanamayip icimden geldigi davrandim ve yolladim msj... Karsilikta aldim msjlarima, ve bunlarda gayet umdugum gbi cvblardi, son derece sitem dolu sozlerdi.. Ama pisman deilim , ona karsi kalbimde kalan son seyleride soyledim en azindan bilmesi gerektigi kadarini..

en azından kafandaki bu konu silinmiş oldu

hayırlı olsun :hulya:

Sen elinden geleni yaptın. Bu iyi niyetli bir şeydi ama karşı taraf bunu algılayacak olgunluğa sahip değildi, ya da acısı büyük, mantıklı düşünmesine engel oluyor. Olsun yapacak bir şey yok.

Yapmazsan ileride pişman olacağın güzel bir şey yaptın, ve sanırım bunun huzuru sana yetecek. O da belki düştüğü hatayı anlayacak bir gün, ama senin kadar sıcak olmayacak telafisi.

Back
X