Gebeliğe Hazırlık Sizce yumurtlama bugün mü yoksa değil mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hoppala

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
525
651
303
İstanbul
Arkadaşlar çok anlamıyorum bu testten.görseli ekliyorum aynı renk gibi t ve C harfi ama azıcık sanki C daha fazla koyu ama milim yani. Anlamadım o yüzden bakar mısınızz lütfen

Eklentiler

• 7CAD895E-264F-4E79-8117-FBA45E684B76.webp
    186,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 7F37CB3B-FE14-4937-BDDF-DC0D0B7081E2.webp
    181,8 KB · Görüntüleme: 65
  • A70D3EA6-7686-47CD-81F4-BA7F05CC7578.webp
    91,3 KB · Görüntüleme: 67
yumurtlamışsın canım

Değerlendir ama çok az silik sanki bu geceye kadar veya yarın kesin yumurtlamis olursun

Çok teşekkür ederim evet sanırım geceye kadar iyice olur . Bugün ve ardından üç günü mü değerlendiricem peki
Eşinde sıkıntı yoksa iki gün üst üste bir gün ara o şekilde öneriyor doktor ama eşinde sıkıntı varsa bugünü değerlendir yarına ara ver sonraki günü değerlendir derim ben böyle biliyorum belki doğrusunu bilen çıkar

Teşekkür ederim sıkıntı yok. O zaman iki gün üst üste çok önemli anladığım kadarıyla

Arkadaşlar çok anlamıyorum bu testten.görseli ekliyorum aynı renk gibi t ve C harfi ama azıcık sanki C daha fazla koyu ama milim yani. Anlamadım o yüzden bakar mısınızz lütfen
Canım daha tam olmamış bence yarında yine yap yarın olabilir büyük ihtimalle çünkü yumurtlama için t çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu çıkması lazım bak sana örnek göstereyim bu benim testim

Eklentiler

• 3683E9C9-D6E1-4551-BB34-CB72287E6CA3.webp
    9 KB · Görüntüleme: 54
Teşekkür ederim sıkıntı yok. O zaman iki gün üst üste çok önemli anladığım kadarıyla
Soyle yap bugünü değerlendir yarın yine test yapacaksın ya eğer halen koyuysa degerlendirme sonraki gün çatlar o zaman değerlendir

Canım daha tam olmamış bence yarında yine yap yarın olabilir büyük ihtimalle çünkü yumurtlama için t çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu çıkması lazım bak sana örnek göstereyim bu benim testim
Aaa evet denin t daha koyu benim henüz öyle değil. Yarın yine test yaparım ben. Aöa bugünü de değerlendireyim nolur noolmaz

Olmamış gibi de. Yine de değerlendirin. Yarın daha koyu olur bence

Aaa evet denin t daha koyu benim henüz öyle değil. Yarın yine test yaparım ben. Aöa bugünü de değerlendireyim nolur noolmaz
Normalde de gebelik ihtimalini yükseltmek için gün aşırı yani 2 günde bir değerlendir canım hem sperm tazelenir

Bu arada dün değilmiş, bugün yaptım t daha koyu çıktı . Ama ben dünü pas geçmeden değerlendirdim eee bugün tekrar be yarın da mı en garanti yol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…