Arkadaşlar çok anlamıyorum bu testten.görseli ekliyorum aynı renk gibi t ve C harfi ama azıcık sanki C daha fazla koyu ama milim yani. Anlamadım o yüzden bakar mısınızz lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim mutlu oldum inşallah tutaryumurtlamışsın canım
Çok teşekkür ederim evet sanırım geceye kadar iyice olur . Bugün ve ardından üç günü mü değerlendiricem pekiDeğerlendir ama çok az silik sanki bu geceye kadar veya yarın kesin yumurtlamis olursun
Eşinde sıkıntı yoksa iki gün üst üste bir gün ara o şekilde öneriyor doktor ama eşinde sıkıntı varsa bugünü değerlendir yarına ara ver sonraki günü değerlendir derim ben böyle biliyorum belki doğrusunu bilen çıkarÇok teşekkür ederim evet sanırım geceye kadar iyice olur . Bugün ve ardından üç günü mü değerlendiricem peki
Teşekkür ederim sıkıntı yok. O zaman iki gün üst üste çok önemli anladığım kadarıylaEşinde sıkıntı yoksa iki gün üst üste bir gün ara o şekilde öneriyor doktor ama eşinde sıkıntı varsa bugünü değerlendir yarına ara ver sonraki günü değerlendir derim ben böyle biliyorum belki doğrusunu bilen çıkar
Canım daha tam olmamış bence yarında yine yap yarın olabilir büyük ihtimalle çünkü yumurtlama için t çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu çıkması lazım bak sana örnek göstereyim bu benim testimArkadaşlar çok anlamıyorum bu testten.görseli ekliyorum aynı renk gibi t ve C harfi ama azıcık sanki C daha fazla koyu ama milim yani. Anlamadım o yüzden bakar mısınızz lütfen
Soyle yap bugünü değerlendir yarın yine test yapacaksın ya eğer halen koyuysa degerlendirme sonraki gün çatlar o zaman değerlendirTeşekkür ederim sıkıntı yok. O zaman iki gün üst üste çok önemli anladığım kadarıyla![]()
Daha olmamış ama Olmak üzere canımArkadaşlar çok anlamıyorum bu testten.görseli ekliyorum aynı renk gibi t ve C harfi ama azıcık sanki C daha fazla koyu ama milim yani. Anlamadım o yüzden bakar mısınızz lütfen
Aaa evet denin t daha koyu benim henüz öyle değil. Yarın yine test yaparım ben. Aöa bugünü de değerlendireyim nolur noolmazCanım daha tam olmamış bence yarında yine yap yarın olabilir büyük ihtimalle çünkü yumurtlama için t çizgisi C kadar koyu ya da daha koyu çıkması lazım bak sana örnek göstereyim bu benim testim
Çok sağol canım, yarın yine yapıcam test sabah yapmıştım testi belki akşama kadar yumurtlama da olurDaha olmamış ama Olmak üzere canım
Çatlaması ne kadar zaman sürüyor acaba. Onu da hiç bilmiyorum. Öyle yaparım bakalım. O kadar istiyorum kşSoyle yap bugünü değerlendir yarın yine test yapacaksın ya eğer halen koyuysa degerlendirme sonraki gün çatlar o zaman değerlendir
2 gün sürüyor bazenÇatlaması ne kadar zaman sürüyor acaba. Onu da hiç bilmiyorum. Öyle yaparım bakalım. O kadar istiyorum kş
Normalde de gebelik ihtimalini yükseltmek için gün aşırı yani 2 günde bir değerlendir canım hem sperm tazelenirAaa evet denin t daha koyu benim henüz öyle değil. Yarın yine test yaparım ben. Aöa bugünü de değerlendireyim nolur noolmaz
Haklısın canım mantıklı, bu akşam değerlendirip yarını es geçip sonrası en iyisi heraldeNormalde de gebelik ihtimalini yükseltmek için gün aşırı yani 2 günde bir değerlendir canım hem sperm tazelenir