Sizce yumurtlama dönemi mi

Gamze Kurudal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2025
2
0
1
25
Adetim 12 temmuzda başladı ve 24 temmuzda bitti bende gebelik düşündüğüm için ovulasyon testine karar verdim ve 3 gün yaptım 2 gün yapamadım tarihleri de yanında yazıyor bugün pozitif çıktı anlayan varsa yorum yapabilir mi? Ben çok yeniyim tam anlamadım daha bir de benim adet düzenim olmadığı için bu yola başvurdum

Eklentiler

• IMG_20250802_115522.webp
    IMG_20250802_115522.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 26
Adetim 12 temmuzda başladı ve 24 temmuzda bitti bende gebelik düşündüğüm için ovulasyon testine karar verdim ve 3 gün yaptım 2 gün yapamadım tarihleri de yanında yazıyor bugün pozitif çıktı anlayan varsa yorum yapabilir mi? Ben çok yeniyim tam anlamadım daha bir de benim adet düzenim olmadığı için bu yola başvurdum
Hala pozitif değil t çizgisi c çizgisiyle aynı koyulukta yada daha koyu olması lazım iki üç güne kadar pik olur testi yapmaya devam edin🥰

Ama şöyle birşey de var 3 gündür peceteye pembelik geliyor tekrar mi adet olacağım 24 temmuzda bitmişti adetim
Onu bilemiyorum açıkcası ama ovulasyon testinde yumurtlama olması için ikisinin de aynı koyulukta yada t çizgisinin daha koyu olması gerekiyor🤷🏼‍♀️adetinizin üstünden 9 gün geçmiş tekrar adet olmanız biraz garip olur sanki adete dönerse bi doktora görünün bence

Kızlar bu da benim bu sabah ilk idrarla yaptığım Ovulasyon testi yumurtlamamın başladığını düşünerek değerlendirdim sizce doğru zaman mıydı ?

Eklentiler

• IMG_2950.webp
    IMG_2950.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar bu da benim bu sabah ilk idrarla yaptığım Ovulasyon testi yumurtlamamın başladığını düşünerek değerlendirdim sizce doğru zaman mıydı ?
Canım ovulasyon testi sabah ilk idrarla yapılmaz yanlış sonuç verme olasılığı çok fazla ilk idrardan sonra 13:00-15:00 arası yapabilirsin ya da akşama kadar herhangi bir saatte ama mutlaka yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekiyor.

Pozitif değil ikisinin de aynı koyulukta olması gerekiyor. Silik çıkar bu testler çünkü vücutta bulunan lh hormonundan kaynaklı ama yumurtlama olması için ikisinin aynı koyulukta olması gerekiyor ayrıca bunları düzenli şekilde yapman lazım canım düzensiz yaparsan hiçbir işe yaramaz

Back
X