- 18 Ekim 2022
- 93
- 21
- 8
- 37
- Konu Sahibi Ugurum3819
-
Evet olmuş benim testimde böyleydiBugünkü ovülasyon testim böyle. Sizce yumurtlama olmuş mu?
Gebelik getirdi mi sizeEvet olmuş benim testimde böyleydi
Bekliyorum bende adetime 1 hafta kaldiGebelik getirdi mi size
Hadi hayırlısı inşallah hayırlı haber gelirBekliyorum bende adetime 1 hafta kaldi
Evet yumurtlama olmuş. Yarın tekrar test yapın silikleştiyse çatlama olmuştur.Bugünkü ovülasyon testim böyle. Sizce yumurtlama olmuş mu?
Amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHadi hayırlısı inşallah hayırlı haber gelir
Amin inşallahAmin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ay şansınız daha yüksek inşallah olur güzel haberler ile gelinAmin inşallahbu ay bi de rahim filmi çektirdim inşallah olur artık
Ayyy inşallah valla hayırlısıyla çok istiyoruzAy şansınız daha yüksek inşallah olur güzel haberler ile gelin
Bugünkü ovülasyon testim böyle. Sizce yumurtlama olmuş mu?
T çizgisi Ckadar koyu olması gerekmiyor mu?
Bugünkü testim böyle sizce çatlama olmuş mu olmamış mıEvet olmuş benim testimde böyleydi
Olmak üzere sımdiye olmuştur kusura bakma geç oldu bırazBugünkü testim böyle sizce çatlama olmuş mu olmamış mı
Hamile misiniz merak ettim de benimde testim böyleydi dün birliktelik oldu bugünde yaptım testi yine koyu çift çizgi birlikte olma şansım da çok düşük dünkü ilişkiye güveniyorum mecburenEvet olmuş benim testimde böyleydi
Malesef adet oldumHamile misiniz merak ettim de benimde testim böyleydi dün birliktelik oldu bugünde yaptım testi yine koyu çift çizgi birlikte olma şansım da çok düşük dünkü ilişkiye güveniyorum mecburen
İnşallah dünde çift çizgi koyuydu bugünde öyle ama bence çatlama bugün olacak belirtiler daha yoğun bugün. Bugünde birliktelik olsa şansım yükselirdi bilmiyorum bakalım hayırlısı artıkMalesef adet olduminşallah siz hamile kalırsınıs
Akşama yada yarın test yaptıgın zaman çatlama görürsün belki dün değerlendirme olduysa bugün boş geçin yarın degerlendirme sansınız varsa çatlamayı degerlendırıınİnşallah dünde çift çizgi koyuydu bugünde öyle ama bence çatlama bugün olacak belirtiler daha yoğun bugün. Bugünde birliktelik olsa şansım yükselirdi bilmiyorum bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?