- 21 Ocak 2021
- 68
- 11
- 3
- 30
- Konu Sahibi takamambiradddd
-
Yüzünüz tam net değil çirkin desek nolacak güzel desek nolacak Allah yaratmış şükredin yoksa estetik mi olacaksın heeeSizce yüzüm güzel miEki Görüntüle 2765699
On sekizKaç yaşındasın yavriim sen ?
Ruhun güzel bir kadınsa yüzün aşırı bi önemi yok.Sizce yüzüm güzel miEki Görüntüle 2765699
Trans olduğum belli miRuhun güzel bir kadınsa yüzün aşırı bi önemi yok.
Maskülen hatlara sahip bir kadın gibisin.Cok fazla kadın var bu hatlara sahip bu kadar önemseme artık bunu.Güzel bir kadın olmayı cok mu isterdin?Trans olduğum belli mi
Evet, isterdim. Trans olduğum belli mi sadece bunu merak ediyorumMaskülen hatlara sahip bir kadın gibisin.Cok fazla kadın var bu hatlara sahip bu kadar önemseme artık bunu.Güzel bir kadın olmayı cok mu isterdin?
Evet bıraz belli ama güzel bir transsın.Bence yorma bedenini de ruhunu da.Belli olmasa da sen biliyorsun ya trans oldugnu gerisini n'pcaksın?Evet, isterdim. Trans olduğum belli mi sadece bunu merak ediyorum
Peki ben söylemeden önce fark ettiniz mi aklınızdan geçti mi trans olduğumEvet bıraz belli ama güzel bir transsın.Bence yorma bedenini de ruhunu da.Belli olmasa da sen biliyorsun ya trans oldugnu gerisini n'pcaksın?
Hatların maskülen evet bakınca anlayabildim ama sen buradan bir yere varamazsın. "yok hıc anlasılmıyor trans oldugun cok güzel bir kadınsın" mı diyelim? o zman tatmin olacak misin? Unutacak mısın trans oldugnu? Bu bedene sahip olan, aynaya bakıp gören sensin. Napcaksın biz ne demişiz?Peki ben söylemeden önce fark ettiniz mi aklınızdan geçti mi trans olduğum
Cevabı kişiden kişiye değişir hiç anlaşılmıyor diyen de varHatların maskülen evet bakınca anlayabildim ama sen buradan bir yere varamazsın. "yok hıc anlasılmıyor trans oldugun cok güzel bir kadınsın" mı diyelim? o zman tatmin olacak misin? Unutacak mısın trans oldugnu? Bu bedene sahip olan, aynaya bakıp gören sensin. Napcaksın biz ne demişiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?