Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu test maalesef bozuk. Ben çok tecrübeli olduğum için anlıyorum. Kalın çıkmış çizgi, büyük ihtimal çok idrar koydunuz. Umarım hamilesinizdir ama test bozuk görünüyor.
Bu test maalesef bozuk. Ben çok tecrübeli olduğum için anlıyorum. Kalın çıkmış çizgi, büyük ihtimal çok idrar koydunuz. Umarım hamilesinizdir ama test bozuk görünüyor.
Fazla idrar koymadım ama ilk defa testim pozitif çıktı yaptırdığım hastaneye pek güvenemiyorum çevrem öyle iyi bir hastanede yok bide bir saat olmadan sonuç çıktı
Fazla idrar koymadım ama ilk defa testim pozitif çıktı yaptırdığım hastaneye pek güvenemiyorum çevrem öyle iyi bir hastanede yok bide bir saat olmadan sonuç çıktı
Kan doğruyu gösterir. Zaten 40 dakikada sonuç çıkar. Çok umutlanmayın olur mu? İnşallah vardır ama kanın maalesef yanılma payı yok gibi bir şey.
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin, üzülmeyin.
Kan doğruyu gösterir. Zaten 40 dakikada sonuç çıkar. Çok umutlanmayın olur mu? İnşallah vardır ama kanın maalesef yanılma payı yok gibi bir şey.
Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin, üzülmeyin.
5 yıldır istiyorduk tedaviler felan en son eşim 11 ay önce varikosel ameliyatı oldu doktor normal yolla gebelik bekleyebilir deri ama anlayamadım kan n gatif