Sizce...

hic istemedim hala istemiyorum yazmissiniz,
cok onyargilisiniz.
Sonucta artik orada oturuyorsunuz, ya bu gorusunuzu degistirin ya da evinizi,
boyle cok zorlanirsiniz, mutsuz olursunuz.

Karsi taraf icin de hos degil tarafsiz dusununce,
sonucta onlar da belki kendileri samimiyet seven kisiler, ve siz samimi olmayinca, belki onlar da baska komsu tercih ederler,
herkes mutlu oldugu yerde olsun en guzeli.

Evet istemiyorm gerçekten... herkes mutlu oldu yerde olsa ne kadar hoş geliyor kulağa...Gene şükür ki başımzi sokacak evimiz var. Şuan ev değiştirme gibi durumum yok.bu fikrimide istiyorm değiştirmek INŞAALLAH başarırmmm...

Evet istemiyorm gerçekten... herkes mutlu oldu yerde olsa ne kadar hoş geliyor kulağa...Gene şükür ki başımzi sokacak evimiz var. Şuan ev değiştirme gibi durumum yok.bu fikrimide istiyorm değiştirmek INŞAALLAH başarırmmm...

o zaman biraz fedakarlik yapmak gerekir,
biraz daha fazla uyuma kendinizi zorlayin,
bana cok garip geldi esasen aile apartmaninda oturup oradaki kimse ile gorusmemeniz,
yanlis degerlendiriyorsam kusuruma bakmayin, ya hic evden cikmam ya da kendi ailemle arkadaslarimla gorusum demissiniz ya,
hani kesinlikle cok samimi olmanizi onermem ama bu kadar da dis kapinin mandali gibi gormeyin kendinizi.

Bazen kendine inceden inceye düşünmeye fırsat bırakmadan al eline süpürgeyi süpür geç.
Yoksa bazı şeyler çok büyüyor insanın gözünde
Ve evet apartmanda yaşıyorsanız topluluğa kurallara uymak gerekiyor.

sonuçta orada yaşıyorsunuz. elbette dahil olmalısınız. aile apartmanı olmasa oturacağınız başka apartmanda da temizlenmesi için elinizi taşın altına sokacaktınız. ha orda bire bir siz yapmazdınız ama temizliğe gelen kadına para ödeyecektiniz.

ben giriş katında oturuyorum, sizin mantığınızla benim de apartmanın aydınlatma faturasını ödememem lazım. nasılsa giriş-çıkışta elektriğe şiddetle ihtiyacım yok

Yol
o zaman biraz fedakarlik yapmak gerekir,
biraz daha fazla uyuma kendinizi zorlayin,
bana cok garip geldi esasen aile apartmaninda oturup oradaki kimse ile gorusmemeniz,
yanlis degerlendiriyorsam kusuruma bakmayin, ya hic evden cikmam ya da kendi ailemle arkadaslarimla gorusum demissiniz ya,
hani kesinlikle cok samimi olmanizi onermem ama bu kadar da dis kapinin mandali gibi gormeyin kendinizi.

Yok canim tabikide görüşüyorm konuşuyorm ama cok samimi değilim çizgim her zman nettir. Evet uyuma biraz zorlamam gerekir dediğinz gibi...

[QUOTE="Cemrerva, post: 64900210, member: 970002

Yok canim tabikide görüşüyorm konuşuyorm ama cok samimi değilim çizgim her zman nettir. Evet uyuma biraz zorlamam gerekir dediğinz gibi...
[/QUOTE]

Öncelikle bence kullananlar çok aşırı şekilde kirletmemeli, toplu yaşama uygun olmayacak şekilde kullanmamaya dikkat etmeli. Oyuncak, halı vs bence olmamalı. Onun haricinde tabi ki üzerinize düşeni yapacaksınız.

Kendinize laf çarptırmadan gerekeni yapsaydınız keşke. Mesela bu mantığa göre camlar dışarıdan kirlendi yağmur hava toz derken suçlusu onlar e o zaman silmeyelim?!!

Gündüz evdeyim demişsiniz sonra çoğunlukla evde değilim demişsiniz karışık olmuş sanki
Bence hiç çıkmasanız bile temizlemeniz gerekir.
Zaten kurallara uymadığımız için bu halde değilmiyiz?
Hem temizlik imandandır demişler 😂

Gündüz evdeyim demişsiniz sonra çoğunlukla evde değilim demişsiniz karışık olmuş sanki
Bence hiç çıkmasanız bile temizlemeniz gerekir.
Zaten kurallara uymadığımız için bu halde değilmiyiz?
Hem temizlik imandandır demişler 😂

Tabikide öyle ya gündüz evde olurum çıkmam yada dışarda olurm genlde demek istemiştim.
Aslında yapmaktan gocunmuyorum ama o çocuklarınin küpürlerini görünce yapasım gelmiyor

isterseniz bodrum katta oturun, apartmanda yaşamanın kuralları var.sıra size gelince yapıcaksınız tabiki.ya da parasını verin birini tutun

Back
X