Doğuma Hazırlık Sizce

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Epiduralli nasıl oluyor bugün bende ablamla konuştum doğum şeklini bu konuda takipte kalayim

Normal doğum mu epiduralli doğum mu
Ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum ama duyumlarıma göre epiduralli doğumun diğer adı eğer prenses doğum ise,her bünyede aynı etkiyi göstermiyormuş bilginiz olsun. Yani sancıları hiç kesmediği de oluyormuş. Dediğim gibi sadece duydum,tecrübem yok,hayırlısı olsun

Benim epiduralim vücudumun sadece sol tarafini uyusturdu. Eger tamamen uyussaydim normal dogum yapacaktım. Suni sanciya sadece 8 saat dayanabildim. Imkaniniz varsa epidural normal dogum yapin. Arkadasim bu sekilde cok rahat bir dogum gerçekleştirdiğini soylemisti

2 epiduralli normal dogumum var. Ilkinde aninda agri hissi kalkti ortadan. Cok konforluydu. Ikincisinde sadece sag tarafim uyustu. Dogum sancisini cekerek dogum yaptim. Epidural cok sahane bisey ama ayni uzman yapsa bile tutmayabiliyo. Sansa kadere

Epidural benim ablam olmuştu ve sonrasında 3 ay kadar fizik tedavi gördü çünkü anestezi yanlış etki etmişti yapılan yer çok önemliymiş… Kadın mahvoldu valla… Bi de bende epidurali denemek istedim doğum yapacağım gün çünkü artık dayanamadım sancıya daha açılmalarım 3cmdi. Sonrasında yapılamadı açılmam hızlı ilerledi dr gerek görmedi. Hemşireyle konuştuğumda epiduralin dezavantajının çok olduğunu söyledi iyiki yapılmadı sana dedi çünkü sancıyı hissetmeyince ıkınamıyosun bu da normal doğuöı zorlaştırıyor demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…