Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikolog musunBeni ara 65 tl. Hem de 45 dakika
Biz seni seviyoruz rainyyKizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Bu fiyata ne psikoloğu anam.Hayat üniversitesiPsikolog musun
Sizin kendinizi sevmeniz niye yetmiyor ki ? Bir adam sevince evleniyorsun ve bir anda (kendi akrabalarından yaka silkmişken) koskocaman yabancı bir ailenin içine düşüyorsunuz . Edisi büdüsü derken bir sürü laf dedikoduKizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Sen başka bir konu başlığı bilmiyor musun? “Sizce?” Dışında soru cümlesi kurma kabiliyetin yok mu? Seni seansı 1000 dolarlık psikolog anca keserKizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Aynen haklisin suan rahatim aslinda ama kiymrt bilmiyorum galibaSizin kendinizi sevmeniz niye yetmiyor ki ? Bir adam sevince evleniyorsun ve bir anda (kendi akrabalarından yaka silkmişken) koskocaman yabancı bir ailenin içine düşüyorsunuz . Edisi büdüsü derken bir sürü laf dedikodusonrasında çocuk oluyor haydi bakalım buyur burdan yak . Gazıydı dişiydi bezi kreşiydi derken çocuk evlense bile sorumluluğu bitmeyen bir şey oluyor . Ha bir çocuk yetmiyor ikinci muhakkak yapılıyor .
Iliskim olmadi bilmiyorum ama ilimli bir insanim genelderainy sence sen ilişkilerde nasıl birisin? Artıların neler eksilerin neler?
Kizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Siz kendinizi sevin kimsenin sevgisine ihtiyacınız yok. Hem inanın aşk sevgi bunlar çok boş şeylerKizlar benide seven biri cikar mi sizce? Birde psikologla gorusmek istiyorum ama en uygunu telde yarim saat 130 tl. Yarim saat yeter mi? Fiyati nasil ne yapsam bilemedim.
Niye oyle diyorsunuzSiz kendinizi sevin kimsenin sevgisine ihtiyacınız yok. Hem inanın aşk sevgi bunlar çok boş şeyler
Ben de bilmiyorumSiz neden karşı cinse bu kadar ilgilisiniz? Önce bunu çözmeniz lazım. Sürekli bir ilişki talebi. Kendinize ilgi alakanız sıfır.
Sikilma benden calcifer