Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olursa olsun bu gelin ve damadın en özel günü ve insan sadece bu özel günde hep en sevdikleriyle olmak istiyor.Eğer yanlarında sırf varlığı ile dahi olsa keyfini bozacak birileri varsa doğal olarak yeteri kadar o özel günü doya doya yaşayamıyorlar.Ben sizin yerinizde olsam asla gitmezdim,ne kadar eski dost düşman olsa da yinede onlara saygı duyar ve orada bulunmazdım.Yalnız...Eğer kaynım olacak beyle iyi anlaşıyorsam kayınvalde adayımla aram iyi ise ve sevgilim ailesi tarafından sevildiğimin değer verildiğimin farkındaysam onların hatırı için oraya giderdim.Düğüne gider bir küçük takısını takar,gayet güler bir yüz ilen onları tebrik eder,sevdiğim adamla bir iki şarkıda şöyle bir dans eder ve müsadelerini isterdim.Yani sonuna kadar kalmazdım bir yarım saat durup,yüzümü hiç asmadan tavır koymadan orda bulunur ve ayrılırdım ordan.Ortamda bir yarım saat kalmak hem sevdiğimin adamın ve ailesinin gönlünü alırdı hem düğünlerinde fazla kalmamak evlenen çiftin neşenisini kaçırmazdıı.
malesef kaynım olacak insanda arkadaşımla aynı kararda bence en iyisi gitmemek onlar hiçbirşey haketmiyor eğer beni görmek isteseydi çeyizi serildiğinde çağırırdı demekki umrunda değil benimde gururumu ayaklar altına sermeme gerek yok
çalıştığım firmada bir arkadaşım var ben git cinsinden olan yorumları okttukça o başımın atini yiyor gitmiceksin diye :)
Bunun üzerine nasip ederde askerden sonra siz evlenirken,çeyiz serilirken,sizi isterlerken,düğünde vs vs vs tüm bu süreçlerden geçerken eltiniz bence gelecek.Ama gelirkende birsürü olay çıkartıp,kimbilir kayınvaldenizi doldurup,eşine esip gürleyip''Bak o bize gelmedi ama ben ne kadar iyi gelinim insanlık bende kalsın''tavrını takınıp herkesin gönlünü çalacak.Belki birgün eşiniz bile bak sen gelmedin ama hayartım yengem gene buyukluk yapıp bıze geldi diye size onu savunacak.Bugünü kurtarmak sorun değil mühim olan geleceğe yatırım yapmak.Madem sizde bu aileye gelin gideceksiniz oyunu kuralına göre oynamalısınız.Bir yarım saat orda bulunmanız sizin gururunuzu asla ayaklar altına almaz.Bu ben sevdiğim adama ve ailesine değer veriyorum bak demektir,sen bile bunu bozamazsın demektir.Ama burda çok önemli bir detay var.Orda ki yarım saatim asık suratla geçrimemek.Düğünüme geldi beş karış suratla diye koz vermemek.Oraya gayet kendinden emin,zarif kibar alımlı genç bir hanım olarak gidip şöyle bir boy gösterip aranızda ki farkı o asilliği ortaya koymaktır mühim olan.Bence kazanırsınız asla kaybetmezsiniz.
sevgiliyiz fakat 2 tarafta biliyor ve gidip gelmeler oldu askerden sonrasını bekliyoruz söz nişan için durum böyle arkadaşım bana telefon edip bir daha görüşmek konuşmak istemediğini söylemişti düşünüyorumda bunları söyleyen insan mutlu günündede görmek istemez herhalde
Bunun üzerine nasip ederde askerden sonra siz evlenirken,çeyiz serilirken,sizi isterlerken,düğünde vs vs vs tüm bu süreçlerden geçerken eltiniz bence gelecek.Ama gelirkende birsürü olay çıkartıp,kimbilir kayınvaldenizi doldurup,eşine esip gürleyip''Bak o bize gelmedi ama ben ne kadar iyi gelinim insanlık bende kalsın''tavrını takınıp herkesin gönlünü çalacak.Belki birgün eşiniz bile bak sen gelmedin ama hayartım yengem gene buyukluk yapıp bıze geldi diye size onu savunacak.Bugünü kurtarmak sorun değil mühim olan geleceğe yatırım yapmak.Madem sizde bu aileye gelin gideceksiniz oyunu kuralına göre oynamalısınız.Bir yarım saat orda bulunmanız sizin gururunuzu asla ayaklar altına almaz.Bu ben sevdiğim adama ve ailesine değer veriyorum bak demektir,sen bile bunu bozamazsın demektir.Ama burda çok önemli bir detay var.Orda ki yarım saatim asık suratla geçrimemek.Düğünüme geldi beş karış suratla diye koz vermemek.Oraya gayet kendinden emin,zarif kibar alımlı genç bir hanım olarak gidip şöyle bir boy gösterip aranızda ki farkı o asilliği ortaya koymaktır mühim olan.Bence kazanırsınız asla kaybetmezsiniz.